reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja kupiłam dzisiaj pralko-suszarkę z indesita w ogromnej promocji na otwarcie sklepu i dałąm niecałę280 euro i jestem happy
Co do butów ecco to mężuś ma i sobie bardzo chwali
Co do butów ecco to mężuś ma i sobie bardzo chwali
vici
Buba hehe niezle jak nie ciuchy z C&A te same dla chlopakow to agd podobne niezle sie zgrywamy na odleglosc.A dzis jeszcze odkurzacz nowy siemensa kupilismy bo stary nie dal juz radyprzy Rozii sierci
vici
Pralko-suszarka jestem zachwycona uffffffffffff jaka boska rzecz,a ta stojaca to juz schowam gdzies i juz tylko na swetry bede wyciagaca odkurzacz tez daje rade wiec z zakupow jestem bardzo zadowolonaBuba a jak u ciebie nowa praleczka
Vici Ja tez jestem zachwycona Nareszcie mam klasyczny model tylko z niezbednymi funkcjami i powiem wam szczerze ze dlugo musialam szukac aby znalezc najzwyklejsza pralke.......Poprzednia byla super wypasiona z wyswietlaczem,cudami-programami,funkcja suszenia(z ktorej raz skorzystalam ) no i sie popsula akurat po gwarancjii.Nie oplacalo sie naprawiac.Dlatego tym razem zakupilam najbardzoej klasyczna,bez bajerow co to by cos sie moglo znowuz popsuc no ii zobaczyma na jak dlugo starczy i czy moja teoria ma sens ;-)
Ja też zawsze kupuje najprostsze sprzęty, bez bajerów, ale za to wolę lepszą firmę.
Przekonana sprzętami u rodziców, że korzysta sie tylko z podstawowych funkcji, wolę dopłacić do firmy niż nieużywanych bajerów.
a my po zakupie butów, kozaków i kombinezonu na zimę. Że nie wspomnę o wydanym majątku na takie drobiazgi, jak skarpety, rajtuzy, rękawiczki, czapki...
Przez miesiąc Jagoda wyrosła prawie z połowy rzeczy, właśnie łącznie ze skarpetami, czapkami...
Przekonana sprzętami u rodziców, że korzysta sie tylko z podstawowych funkcji, wolę dopłacić do firmy niż nieużywanych bajerów.
a my po zakupie butów, kozaków i kombinezonu na zimę. Że nie wspomnę o wydanym majątku na takie drobiazgi, jak skarpety, rajtuzy, rękawiczki, czapki...
Przez miesiąc Jagoda wyrosła prawie z połowy rzeczy, właśnie łącznie ze skarpetami, czapkami...
vici
Buba mi tez ta teoria sie podoba i przewaznie biore to co potrzebuje i nic wiecej,no chyba ze cos mam juz sprawdzone i wiem ze sie rpzyda.Praleczke kupilismy za niecale 280 euro tj niecaly tysiaczek w pln wiec wyszla prawie jak najzwyklejsza(oj jak ja lubie promocje na otwarcie sklepu)
Czapki dla malego mam jeszcze z zeszlego roku o dziwo pasuja jakies rozciagliwe czy cos.Z butami mam problem bo nie wiem co kipic i gdzie tu czy w Pl.Rajtuz mam tez multum dla malego jak trafilam na promocje to nakupowalam ja wariat i to 2 rodzaje normalne a inne grubsze z frotte w srodku(takie super cieple)
Czapki dla malego mam jeszcze z zeszlego roku o dziwo pasuja jakies rozciagliwe czy cos.Z butami mam problem bo nie wiem co kipic i gdzie tu czy w Pl.Rajtuz mam tez multum dla malego jak trafilam na promocje to nakupowalam ja wariat i to 2 rodzaje normalne a inne grubsze z frotte w srodku(takie super cieple)
NO my wlasnie dzis zaczelismy zakupy z moja mama dla Majeczki. I dzis kupilismy jej super kurteczka w ulubionym kolorze Buby i buciki ktore maja jej pasowac do kombinezonu ktory juz tez mamy dla Mai. Jeszcze teraz musze poszukac spodnie pasujace do tej kurtki i oczywiscie dodatki. BUba jak znajdziesz cos w takim kolorze to dawaj namiar
Zobacz załącznik 56259
Zobacz załącznik 56260
Zobacz załącznik 56261
Zobacz załącznik 56259
Zobacz załącznik 56260
Zobacz załącznik 56261
reklama
vici
Super kurtałakabardzo mi się podoba
Podziel się: