reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
A ja kupiłam dzisiaj pralko-suszarkę z indesita w ogromnej promocji na otwarcie sklepu i dałąm niecałę280 euro i jestem happy
Co do butów ecco to mężuś ma i sobie bardzo chwali:yes:

Buba hehe niezle jak nie ciuchy z C&A te same dla chlopakow to agd podobne niezle sie zgrywamy na odleglosc.A dzis jeszcze odkurzacz nowy siemensa kupilismy bo stary nie dal juz rady:-Dprzy Rozii sierci

Pralko-suszarka jestem zachwycona uffffffffffff jaka boska rzecz,a ta stojaca to juz schowam gdzies i juz tylko na swetry bede wyciagac:yes:a odkurzacz tez daje rade wiec z zakupow jestem bardzo zadowolona:yes::yes:Buba a jak u ciebie nowa praleczka

Vici Ja tez jestem zachwycona :tak: Nareszcie mam klasyczny model tylko z niezbednymi funkcjami i powiem wam szczerze ze dlugo musialam szukac aby znalezc najzwyklejsza pralke.......Poprzednia byla super wypasiona z wyswietlaczem,cudami-programami,funkcja suszenia(z ktorej raz skorzystalam :zawstydzona/y:) no i sie popsula akurat po gwarancjii.Nie oplacalo sie naprawiac.Dlatego tym razem zakupilam najbardzoej klasyczna,bez bajerow co to by cos sie moglo znowuz popsuc no ii zobaczyma na jak dlugo starczy i czy moja teoria ma sens ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też zawsze kupuje najprostsze sprzęty, bez bajerów, ale za to wolę lepszą firmę.
Przekonana sprzętami u rodziców, że korzysta sie tylko z podstawowych funkcji, wolę dopłacić do firmy niż nieużywanych bajerów.

a my po zakupie butów, kozaków i kombinezonu na zimę. Że nie wspomnę o wydanym majątku na takie drobiazgi, jak skarpety, rajtuzy, rękawiczki, czapki...
Przez miesiąc Jagoda wyrosła prawie z połowy rzeczy, właśnie łącznie ze skarpetami, czapkami...

Buba mi tez ta teoria sie podoba i przewaznie biore to co potrzebuje i nic wiecej,no chyba ze cos mam juz sprawdzone i wiem ze sie rpzyda.Praleczke kupilismy za niecale 280 euro tj niecaly tysiaczek w pln wiec wyszla prawie jak najzwyklejsza(oj jak ja lubie promocje na otwarcie sklepu:-D)
Czapki dla malego mam jeszcze z zeszlego roku o dziwo pasuja jakies rozciagliwe czy cos.Z butami mam problem bo nie wiem co kipic i gdzie tu czy w Pl.Rajtuz mam tez multum dla malego jak trafilam na promocje to nakupowalam ja wariat i to 2 rodzaje normalne a inne grubsze z frotte w srodku(takie super cieple)

NO my wlasnie dzis zaczelismy zakupy z moja mama dla Majeczki. I dzis kupilismy jej super kurteczka w ulubionym kolorze Buby :tak:i buciki ktore maja jej pasowac do kombinezonu ktory juz tez mamy dla Mai. Jeszcze teraz musze poszukac spodnie pasujace do tej kurtki i oczywiscie dodatki. BUba jak znajdziesz cos w takim kolorze to dawaj namiar :-D

Zobacz załącznik 56259

Zobacz załącznik 56260

Zobacz załącznik 56261

reklama
Do góry