reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
No i ja już też mam buciki dla Dominiki na zimę.
Wczoraj jej kupiłam w CCC kozaczki z firmy Gufo jestem z tej firmy zadowolona bo raz tanie i solidne buciki a dwa Dominice się wygodnie w nich chodzi.

Asiun - i co dotarły już te zakupy?

A te kozaki Bartka to sa zamszowe, czy skórzane? Bo mi się linka nie otwiera, a jak z nią pokombinuję, to wchodzę na stronę startową.

A buciki z allegro. Też się zastanawiam nad nimi. Fajne są?

Kurczę - miałam wczoraj porobić zakupy lub przynajmniej poprzymierzać, no ale przez te wymioty nie dojechaliśmy. Może w weekend się coś uda kupić.

hej dziewczyny
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...&pcat=GoBabyGo

na pierwszym zdjeciu jest zebra, ktora mnie interesuje/ jesli nacisniecie
See it in action zobaczycie krótki filmik. jeśli ktos miał taką zebe prosze o opinie w sprawie;
- czy jest bezpieczna??
- czy rzeczywiscie dział tak jak na filmiku??
- czy jest tak ,,sprezynowata,,
biggrin.gif
??bo ten starszy chłopiec jak wskoczył to był taki efekt.....
dziekuje za opinie
1_cmok.gif

Joaśka - zakupy dotarły. Buciki z Bartka są leciutkie, miękkie i bardzo fajne ale nie na ciężką zimę - są ocieplone ale na śnieg są za lekkie a oto zdjęcie:

bucikxm1.jpg

Te białe, które zamówiłam wcześniej na allegro są ocieplane i mięciutkie ale były zamawiane na okres przejściowy i tekie właśnie są, dlatego zamówiłam jeszcze jedne z nadzieją, że już będą na śnieg:

MC ARTHUR śniegowce traperki - 23 - i inne SKLEP (249358754) - Aukcje internetowe Allegro

ale jeszcze ich nie mam.

No właśnie - szukam czegoś na śnieg, a wszystko wszędzie zamszowe widzę.
Może jeszcze za wcześnie?

Fajne te śniegowce. Myślisz, że nie przemokną podczas zabaw w śniegu?

Joaśka - te snowbuty, które kupiłam na allegro właśnie doszły. Są super, leciutkie, cieplutkie i wyglądają na nieprzemakalne. Są też starannie uszyte i mają piękny kolor :-) - bardzo mi się podobają:tak:.

Zobaczymy w zimie, jak się będą sprawdzać - czy nie będzie się Inguni za bardzo nóżka pocić - nie wiem na ile są oddychające. W każdym razie są częściowo skórzane (wkładka i jakieś jeszcze elementy).

Podsumowując: wyglądają na odpowiednie na śnieg:tak:

reklama
Do góry