reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Ja dopiero myślę o kaloszach no ale Victor w sumie od niedawna chodzi.Ubranka przeciwdeszczowe mam od sąsiadki.Jej dzieciaki wyrosły a miały fajowe komplety spodnie-ogrodniczki i kurtki.Fajne w nich jest to,że zakładane są na zwykłe ciuchy.

reklama
Franek uwielbia swoje kalosze,juz powoli z nich wyrasta.....:-( no ale od kwietnia w nich smiga wiec nie dziwne.Musze upolowac mu kolejne.
A jako nieprzemakalne ubranko Franek ma kombinezon.Moze sie w nim taplac do woli.Ale takie pelerynki dla dziewczynek to mistrzostwo :tak:
Joaska Poluj na pelerynke i spodnie nieprzemakalne do tego i bedzie git :tak:

Super sa kalosze firmy Crocs,tej samej co produkuje takie chodaczki.
Rewelka jak piorko!

Ta ja na pelerynke dla Mai poluje od paru miesiecy. JAk juz znajde cos fajnego to cholerstwo jest od drugiego roku a na Mai wyglada jak by po Maksiu ubrala.
Wiec jak ktos gdzies znajdzie cos fajnego to dajcie znac ;-)

Tu w tych chodaczkach to kupa ludzi lata,jako klapeczki sobie noszą.Dokupuja jeszcze pierdołki co w te otwory wkładają i za każdym razem inny dodatek i zadowoleni są.

A ja w takich bucikach jescze nikogo nie widzialam :-)A do pisaku i na dzialeczke Mai by sie przydaly ;-)Musze sie wybrac na jakies porzadne zakupy, juz nie dlugo rok szkolny sie zaczyna wiec cosik trzeba kupic.

my kaloszy nie mamy jeszcze bo nie moge znalezc odpowiedniego numeru - wszystko jest za duze; podobnie wlasnie jak zpelerynka - wygladaja jak po starszym rodzenstwie :)
a jezeli chodzi o buciki to te sandalki co kupilam na lato juz sa na styk a nawet ciut przy male i nie wiem co zrobic - kupowac nowe sandaly to bez sensu ale jak bedzie cieplo to w pelnych bucikach zagrzeje mi sie ... masakra ...

reklama
Do góry