reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

A moja Dominika uwielbia jak z nią w chodzę do sklepu i sa bułki w pobliży wszystkie rodzaje bułek by chciała posmakować.
O sklepie z butami i z zabawkami już nic nie powiem ostatnio w Realu chwyciła misia i całego go wycałowała.

reklama
Maja wczoraj dostala o babci pieniazka w jedna reke, w druga wziela jogurcik ktory jej smakuje i kazalam jej isc do kasy zaplacic :tak:i skubaniec podszedl do kasy na tasme dala jogurta i dala pani pieniazka i czekala na reszte. Wziela ja do reki kazalysmy jej powiedziec dziekuje wiec kiwnela glowa i poszla. Oczywiscie nie obylo sie bez papapapa. :-D:-D:-D

No ta kultury trza sie uczyc od malego. :tak: Maksika tez od malego uczylismy i teraz jestem z niego dumna bo nawet jak sie bawi z chlopakami w piaskownicy to mowi dziekuje, prosze, przepraszam. Wczoraj sie z mam smialam ze ona jest bardziej kulturalny niz my :tak::tak::tak:

A ja dziś po Urzędzie Pracy wstąpiłam do TESCO
I jestem zadowolona z zakupów kupiłam Dominice dwie pary spodni dresowych za 10,50 spódniczkę za 1,50 i bluzeczkę za 2,99
Później zrobię fotki to wam pokaże
A i sobie kupiłam czarną marynarkę za 9,99 a kosztowała wcześniej 99,90

W końcu kupiłam Jagodzie kalosze :). Podobnie, jak Majce, strasznie jej się spodobał ten typ obuwia ;-)

Teraz jeszcze muszę kupić pelerynkę. I tu mam problem, bo nie wiem, czy kupić kurtkę przeciwdeszczową, czy może lepiej taką klasyczną pelerynę, którą jak coś to będę mogła założyć, na każdy rodzaj kurtki, lub tylko na bluzeczkę. A może lepiej jakiś sztormiak?

Joaśka proponuje pelerynkę przeciwdeszczowa, bardziej sie przyda;-) my tez mamy kalosze dla Antosia, takie prawdziwe męskie:-D i smiesznie w nich chodzi hehe

reklama
Do góry