reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Sorry siostra za blad miało być blond ale jakoś się zakręciłam.
Magdaleona
Fanka BB :)
Wózeczek bardzo fajny!
A ja w końcu kupiłam małej matę antypoślizgową do kąpieli w Ikea - bardzo fajna, w miarę duża i tylko 16 zł, nie odczepia się podczas kąpieli bo ma mnóstwo przyssawek na spodzie. Polecam
A ja w końcu kupiłam małej matę antypoślizgową do kąpieli w Ikea - bardzo fajna, w miarę duża i tylko 16 zł, nie odczepia się podczas kąpieli bo ma mnóstwo przyssawek na spodzie. Polecam
blond
mama dwoch urwiskow
taaaaak idzia i nie tylko dlugie ale jeszcze jakie duze jak na jej wiek
co ty to jej braciszka o 5 lat starszego
co ty to jej braciszka o 5 lat starszego
... co ty to jej braciszka o 5 lat starszego
tak, tak ... wiem
vici
No i wczoraj znowu na zakupach wylądowaliśmy.Czekania ponad miesiąc na telewizor mieliśmy dość i kupiliśmy inny.W końcu do Victora pokoju kupiliśmy dywan(późno ale jest) aby na samych panelach się nie bawił.Kupiliśmy też zabezpieczenia do szafek i szuflad bo nie nadążam sprzątać to co on wywala(przy okazji rozbił mi już 2 miski)Wystarczy pójść do wc na moment a szuflady bądź szafki już opróżnia:-(no ale koniec z tym.
Rybcia_21
vici to ja bym musiała tak całą dom zabezpieczyć.Na szczęście niunia urzęduje u nas w pokoju najbardziej i szafki mam zastawione ława bo wszystko by było na podłodze.
vici
Rybcia a ty myślisz,że ile myśmy tych zabezpieczeń kupili cała reklamówka(no przesadziłam ale mało tego nie ma)na wszystkie szafki jakie sobie otwiera.Jeszcze muszę zamówić zabezpieczenie na kuchenkę bo tez już go powoli ciekawi.
reklama
Rybcia_21
vici z tą kuchenką to nie są żarty moja Niunia też już sięga za pokrętła od gazówki.Kiedyś widziałam na allegro takie zabezpieczenia.
Podziel się: