reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Tak, na allegro.
Mi w sumie tez bez roznicy, aby sie tlyko lekko prowadzil i wygodnie skladal. Jedynie na bagaznika bede musiala go pakowac ;-)

reklama
Wózeczek bardzo fajny!
A ja w końcu kupiłam małej matę antypoślizgową do kąpieli w Ikea - bardzo fajna, w miarę duża i tylko 16 zł, nie odczepia się podczas kąpieli bo ma mnóstwo przyssawek na spodzie. Polecam

my takiej maty uzywamy od kilku lat (oczywiscie zmianiamy co jakis czas :) ) dla michala a pewnie niedlugo i mala bedzie z niej korzystac - uwazam to za udany zakup :)
blond mala super wyglada - ma dlugie nogi ;-)

No i wczoraj znowu na zakupach wylądowaliśmy.Czekania ponad miesiąc na telewizor mieliśmy dość i kupiliśmy inny.W końcu do Victora pokoju kupiliśmy dywan(późno ale jest) aby na samych panelach się nie bawił.Kupiliśmy też zabezpieczenia do szafek i szuflad bo nie nadążam sprzątać to co on wywala(przy okazji rozbił mi już 2 miski)Wystarczy pójść do wc na moment a szuflady bądź szafki już opróżnia:-(no ale koniec z tym.

Rybcia a ty myślisz,że ile myśmy tych zabezpieczeń kupili:-D cała reklamówka(no przesadziłam ale mało tego nie ma)na wszystkie szafki jakie sobie otwiera.Jeszcze muszę zamówić zabezpieczenie na kuchenkę bo tez już go powoli ciekawi.

reklama
Do góry