reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Buba, piszesz ze "Wanienka u mnie nie zdala egzaminu bo tak jak mowilam maly lubi sobie poplywac" - a krzeselko zda egzamin w takim wypadku? :-p
Dobra, juz sie nie czepiam ;-)

reklama
BUBA dzieki za namiary:) Ja mieszkam w dalekiej okolicy :-D bo az w Legionowie :-D ale do Wawy jezdzimy doscy czesto bo maz pracuje tam, zapisani tez jestemy do kliniki i co weekend jezdzimy z Maksiem co by cos pozwiedzal. Teraz sobie (w nagrode ze jest dzielny i ze zaczal chodzic do przedszkola) zazyczyl wizyte na lotnisku:))) Ja chyba zostane z Maja gdzies na zakupach :))a oni niech jada bo juz widze te korki w sobote :-D :-D

Dori, sliczne to krzeselko!! Jaka to firma?
Ja sie ciagke nie moge zdecydowac. Te ktore mi sie podobaja sa zdecydowanie za drogie buuuu :-(

Dori śliczne krzesełko, a Klaudia jaka zadowolona :-)

A co do muzycznego oceanu to mam nadzieję że Karolinka jeszcze doceni zalety tej zabawki, znajoma też go ma i mały od niej zaczął się nią bawic dopiero teraz jak ma ponad 7 miesięcy, a mają ją odkąd skończył chyba 3. Więc myślę że przyjdzie na nią pora ;-)

Musze chyba tez poszukac jakis hurtowni. Postanowilam, ze nie wydam wiecej niz 200 (12 zeta odchylu jeszcze dopuszczalne ;-) ), ale ostatnio widze same za > 400zl!!
Jak spotkam takie jak Twoje to od razu kupuje!! :-)

reklama
Dori gratuluję udanego zakupu. Życzę aby Klaudia w nim jadała. Bo obserwując mojego urwisa to już widze co to będzie, jak zasiądzie w krzesełku z jedzeniem:szok:

Do góry