reklama
BUBA dzieki za namiary Ja mieszkam w dalekiej okolicy bo az w Legionowie ale do Wawy jezdzimy doscy czesto bo maz pracuje tam, zapisani tez jestemy do kliniki i co weekend jezdzimy z Maksiem co by cos pozwiedzal. Teraz sobie (w nagrode ze jest dzielny i ze zaczal chodzic do przedszkola) zazyczyl wizyte na lotnisku)) Ja chyba zostane z Maja gdzies na zakupach )a oni niech jada bo juz widze te korki w sobote
Dori śliczne krzesełko, a Klaudia jaka zadowolona :-)
A co do muzycznego oceanu to mam nadzieję że Karolinka jeszcze doceni zalety tej zabawki, znajoma też go ma i mały od niej zaczął się nią bawic dopiero teraz jak ma ponad 7 miesięcy, a mają ją odkąd skończył chyba 3. Więc myślę że przyjdzie na nią pora ;-)
A co do muzycznego oceanu to mam nadzieję że Karolinka jeszcze doceni zalety tej zabawki, znajoma też go ma i mały od niej zaczął się nią bawic dopiero teraz jak ma ponad 7 miesięcy, a mają ją odkąd skończył chyba 3. Więc myślę że przyjdzie na nią pora ;-)
dori
Fanka BB :)
Priscilla ten mój to Baby Mix ale na allegro znalazląm podobny: Krzesełko BABY DREAMS - BAMBI -6 x SUPERGRATIS!! (131838146) - Aukcje internetowe Allegro
Moje w hurtowni w Grójcu kosztowało 212zł
Moje w hurtowni w Grójcu kosztowało 212zł
reklama
Podziel się: