Buba a co to za krzeselko do kapania pierwszy raz sie z takim spotkalam))) fajnie wyglada ciekawe czy fjanie sie bedzie sprawowac Mozna wiedziec gdzie kupilas i za ile bo moze sie skusze))) My jestesmy prawie z tych samych okolic wiec moze sobie zakupimy.
reklama
Woloszki krzeselko nazywa sie Flipper evolution firmy ok baby kosztrowalo 109zl w swiecie dziecka ale mozna kupic taniej na allegro
http://www.allegro.pl/item132146080_flipper_evolution_fotelik_do_kapieli_super_cena.html
Mojej przyjaciolce super sie sprawuje.
Dori pewnie sie minelysmy...bo my opuszczalismy sklep po 13...
http://www.allegro.pl/item132146080_flipper_evolution_fotelik_do_kapieli_super_cena.html
Mojej przyjaciolce super sie sprawuje.
Dori pewnie sie minelysmy...bo my opuszczalismy sklep po 13...
Woloszki super zakupki :-)
Buba a to krzesełko to się wstawia do wanny czy pod prysznic? Chyba raczej pod prysznic Karolinka póki co kąpie się bez zmian, w wanience na leżaczku.
Dori dzięki za fotki zabawka przyszła i niestety Karolinka nie jest nią zafascynowana, trochę się pobawi ale spodziewałam się czegoś innego. Może jak trochę podrośnie, będzie już siedzieć i zrobię jej plac zabaw na podłodze to bardziej będzie tym zainteresowana.
A co do rozmiarów - Karolinka 9 września została wymierzona przez panią doktor na 73 cm, a ubranka 68 są jak ulał, niektóe 74 też są dobre, a 62 już za małe. Moje dziecię chyba dogania w większości Wasze dzidziolki, długo był na nią dobry rozmiar 56 bo chyba nabierała ciałka a nie rosła na długość a teraz jest już baaardzo długa i wszyscy mówią że wygląda na starszą niz jest
Buba a to krzesełko to się wstawia do wanny czy pod prysznic? Chyba raczej pod prysznic Karolinka póki co kąpie się bez zmian, w wanience na leżaczku.
Dori dzięki za fotki zabawka przyszła i niestety Karolinka nie jest nią zafascynowana, trochę się pobawi ale spodziewałam się czegoś innego. Może jak trochę podrośnie, będzie już siedzieć i zrobię jej plac zabaw na podłodze to bardziej będzie tym zainteresowana.
A co do rozmiarów - Karolinka 9 września została wymierzona przez panią doktor na 73 cm, a ubranka 68 są jak ulał, niektóe 74 też są dobre, a 62 już za małe. Moje dziecię chyba dogania w większości Wasze dzidziolki, długo był na nią dobry rozmiar 56 bo chyba nabierała ciałka a nie rosła na długość a teraz jest już baaardzo długa i wszyscy mówią że wygląda na starszą niz jest
Iza krzeselko wklada sie i do wanny i pod prysznic i do basenu i gdzie chcesz:-) tak samo z foczka robilismy bo czesto wyjezdzamy i jest to rewelka ze mozesz dziecko wszedzie wykapac a jak sie obfajda to odkrecasz prysznic splukujesz i juz a z wanienka mialam kiepskie doswiadczenia bo nie dosc ze wode trzeba nosic i dolewac cieplej to ciasno w niej mialpo mimo ze najwieksza jaka widzialam i moj maly zawsze sie zsikal w niej a albo grubsza sprawe zrobil i wymiana wody od nowa bo kupa wszedzie byla we wlosach uszach i tp...No iczesto gesto upuscilam wanienke i powodz w lasience...Od kad sie kapie w duzej wannie tak mniej wiecej jak skonczyl 1,5 miesiaca te klopociki zostaly weliminowane.
Buba to krzesełko by się nam przydało, ale dopiero jak mała będzie ładnie siedzieć, ale mamy tylko prysznic i chyba nie będzie miała wtedy takiej frajdy jak teraz jak sobie chlapie. Ja sobie radzę z wanienką bez problemu mimo że mamy małą łazienkę, mam na nią stojak, daję na niego i z prysznica leje wodę, więc nie muszę jej nosić pełnej (tylko pierwsze 3 kąpiele były w pokoju i mąż taszczył ) z wylaniem też nie ma problemu bo tylko ją przechylam i wylewam do brodzika. Małej jeszcze nie zdarzyło się zrobić kupki do wody, raz jak była bardzo malutka to zaczęła sikać mężowi na rękach jak ją wkładal do wody, zrobiła przy tym zarąbistą minę nigdy tego nie zapomne .
W Waszym przypadku takie krzesełko to suuuper sprawa!
W Waszym przypadku takie krzesełko to suuuper sprawa!
Iza tak,tak masz racje ale jak wyrosnie z wanienkli mozecie kupic duza wysoka miske i wstawiac ja pod prysznic i niech sie mala chlapie do woli;-) tez mialam stojak ale sie o niego poobijalam a kapalam tez w lazience ale jakos mi niezrecznie bylo:-( no sierota pewnie jestem ;-) )
dori
Fanka BB :)
Buba, ja też już myślę nad tym krzesełkiem. Dzięki , że nam go pokazałaś. Ty to chyba taki trochę zakupoholik jesteś węc przekazuj nam wszelkie nowinki sklepowe bo pewnie niejedna z nas pewnie by nawet nie wiedziała, że takie coś istnieje.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
A my kapiemy sie w wanience nie mamy z tym najmniejszego problemu. jeszcze jest sposo miejsca :-) A jak mala usiadzie to bedzie sie kapala na siedzaco i tez bedzie duzo miejsca. A potem duza wanna. Taki mam plan - zadnych gadżetów ;-)
Podziel się: