reklama
A ja zamówiłam w końcu krzesełko, to znaczy podpowiedziałam chrzestnej ;-)
KOMFORTOWE krzesełka MEGGY VICTORIA + 2 GRATISY!! (129198737) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje, że będzie fajne :-)
KOMFORTOWE krzesełka MEGGY VICTORIA + 2 GRATISY!! (129198737) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje, że będzie fajne :-)
dori
Fanka BB :)
Ja też wlaśnie się głowię ktore zamówić. Byłam dziś w sklepie o ktorym Buba mówiła i faktycznie krzeselek było bardzo dużo ale od cen to mnie głowa rozbolała. Akurat nakręcali "Mamo, już jestem" i cała ekipa w komplecie siedziała na czerwonej kanapie.
Magdaleona
Ja krzesełko już mam bo Oliwka dostała od cioć (moich sióstr) na chrzest... jak dobrze mieć rodzeństwo - jak widzą że coś trzeba kupić to pomagają
Nie wiem jak wkleić link do strony, w każdym razie krzesełko jest baby dreams model coś w rodzaju pepe.
A przedwczoraj przyszedł kojec - zdjęcie wkleję jak się nauczę
Nie wiem jak wkleić link do strony, w każdym razie krzesełko jest baby dreams model coś w rodzaju pepe.
A przedwczoraj przyszedł kojec - zdjęcie wkleję jak się nauczę
Anek@
[img=http://img214.imageshack.us/img214/8278/1000683zi4.th.jpg]
mam zdjecie z wczoraj, troche malo wyrazne
Idzia :-) :-) :-) nie wiem dlaczego ale moje dziecko najlepiej robi kupke na lezaczku albo na krzeselku ;-)
mam zdjecie z wczoraj, troche malo wyrazne
Idzia :-) :-) :-) nie wiem dlaczego ale moje dziecko najlepiej robi kupke na lezaczku albo na krzeselku ;-)
reklama
Dori szkoda ze sie nie spotkalysmy wczoraj w swiecie dziecka..tez
tam bylismy od 12...
Margarett napewno bedzie fajne:-)
Magdaleona fajnie miec "kumate" rodzenstwo ;-)
Anek Twoj Kubus nie jest sam! Franek tez zawsze wali kupsztala jak jest w krzeselku lub foteliku,to chyba grawitacja tak na nich dziala Fajowe to krzeselko!!
My wczoraj nabylismy droga kupna krzeselko do kapieli i kurteczke.z foczki niestety juz wyrosl :-( :-( a byl to najleprzy zakup jak do tej pory.Zobaczymy jak bedzie sie spisywalo krzeselko.......??
tam bylismy od 12...
Margarett napewno bedzie fajne:-)
Magdaleona fajnie miec "kumate" rodzenstwo ;-)
Anek Twoj Kubus nie jest sam! Franek tez zawsze wali kupsztala jak jest w krzeselku lub foteliku,to chyba grawitacja tak na nich dziala Fajowe to krzeselko!!
My wczoraj nabylismy droga kupna krzeselko do kapieli i kurteczke.z foczki niestety juz wyrosl :-( :-( a byl to najleprzy zakup jak do tej pory.Zobaczymy jak bedzie sie spisywalo krzeselko.......??
Podziel się: