reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Margarett - swietne zakupy, wozek ekstraklasa no i te sloniki... :-)
Buba - ciuszki bomba, masz szczescie do lapania fajnych okazji.
Iza - wybor wg mnie trafny! Zabawka jest juz sprawdzona, a dmuchany kojec chyba nie bylby bezpieczny.
My nosimy rozmiar 62 z H&M, pozostale ciuszki to 68. Kombinezon chce kupic w rzomiarze 74, upatrzylam sobie juz go w sklepie Wojcika
Przedsiębiorstwo Produkcyjne Wójcik - ten z 4 strony, jasny bez z granatowym misiem i do kompletu oczywisice czapusia.
A, krzeselko tez juz mam upatrzone, na allegro oczywiscie :-) , ale na razie wstzrymuje sie z zakupem, bo Norbik nie bardzo kwapi sie na razie do siadania:
NOWE KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2 W 1 - 2007 - od SS (130226259) - Aukcje internetowe Allegro

kolor safari :).zmartwilo mnie tylko, ze nie ma tego laczenia nozek, o ktorym pislala Buba :(

reklama
Oooo Margarett ja podobnie celuję z tą spacerówką-zastanawiam się jeszcze nad a3. ale czekamy na wypłatę;-) napisz jak się sprawuje wózeczek:-)
BUBA masz niesamowitą rękę do zakupów, ciuszki przeboskie!
spróbuję namówić męża na zakupki w sobotę;-) hmm, Buba a pamiętasz jaki sklep może?, wiesz arkadia jest spora a moje dwie połówki zakupów nie znoszą, chociaż w przypadku Polki mam nadzieję że z czasem to się zmieni:-D
Iza ten ocean to rewelacja, koleżanka ma i jej synek jak miał półtora roczku to nadal fascynował się tą zabawką:-)

Papajka koszule i bluze kupilam w Kaphall dla dziewczynek tez byly fajne zeczy po 9zl taki wieszak okragly z rzeczami na wyprzedazy w dziale dziecinnym. ten sklep jest tez w gal.mok i promenadzie.W h&m tez byly fajne zeczy dla dziewczynek -50-70% Franek za to uwielbia zakupy.Moze ze mna jezdzic caly dzien.W miedzyczasie zaliczymy razem spacer,babykino i obiadek z babcia:-)
ewcik kombinezon bomba!!uwielbiam kolor ecu:-) krzeselko fajowe ale sprawdz sobie jesli mozesz stabilnosc w sklepie to rozwiejesz swoje watpliwosci.Ja osobiscie obejrzalam kilka modeli zanim zdecydowalam sie na konkretne.
Margarett widze ze jestescie w szale zakupowym:-D

Łau! Ile zakupow! Ja nie mam czasu! Tkwimy cały czas w śpiochach i kaftanach, co w domu jest wygodne a na wyjścia mamy kilka par spodni, ale koszulek i bluz nam brakuje. Muszę się rozejrzeć na Allegro i Adama podpuścić bo on ostatnio ma fazę fascynacji aukcjami i siedzi przy kompie ciągle coś kupując, głównie do aparatu. to niech coś synowi kupi.
Co do podszewki polarowej to jest jeszcze taki minus, ze wszystko się czepia i nie założy się po spód np. sweterka z dzianiny, bo wszystko się ściągnie.
Olo nosi rozmiar 68-74 z przewagą tego drugiego. Zatem zimowe rzeczy kupimy 86-92 i się podwinie, jak radziła Idzia.
BUBA korcisz tymi wyprzedażami! :-) Chyba Manufakturę odwiedzę... Musze pokombinować, może całą trójką pojedziemy? Mam troche swoich zaskórniaków to bym może trochę Olkowi, trochę sobie kupiła?

buba - ciuszki super jak za taka cene :)
iza - zdaj potem relacje czy KArolinka zadowolona z prezentu :)
margarett - calkiem udane zakupy :) u nas tez krzeselki i spiworek do spacerowki byly prezentami na chrzest :)
ewcik - w moim krzeselku tez nie ma tego laczenia; a dodam jeszcze ze przy michale mialam pozyczone wlasnie krzeselki chicco (tez bez laczenia) i bylam bardzo zadowolona z niego :) sama sprawdzisz ze krzeselko jest stabilne i ma zabezpieczenie przed samoczynnym zlozeniem sie

a jezeli hcodzi o rozmiary to mala nosi jeszcze 62 ale kupujemy jej juz 68 no czasami 74 - zalezy od firmy

Idziu zgodze sie z Toba ze krzeselko bez laczenia nie zlozy sie samo bo ma blokade ale to nie o samoczynne skladanie chodzi tylko o kiwanie sie na boki.
ChIco sa stabilnymi krzeselkami bo je ogladalam ale majac przed soba 25 rodzai krzeselek roznych firm moglam osobiscie przekonac sie ze to laczenie duzo daje ale nie oznacza ze bez niego krzeselko sie nie nadaje.Ale majac wybor bo cena byla ta sama laczenie przewazylo gdyz Franek jest wiercipieta.Wiele dzieci wychowalo sie bez tego przyrzadu i jakos rodzice sobie radzili.

Buba a powiedz mi gdzie jest taki duży wybór krzesełek, żeby można było porównać tyle modeli. Też się muszę wybrać ale ze względu na odległość muszę mniej więcej wiedzieć gdzie się udać.

reklama
Do góry