reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Agaciu a za ile? i jaki to rozmiar? i jakbym Cię baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poprosiła i wysłała kaskę na konto to bys mi kupiła i przesłała? bo u nas nie ma plusa

Rozmiar 86 kosztował po przecenie 44 zł ( bez przeceny 78 zł) Im większy rozmiar tym droższy.
Potem był jeszcze kolor oliwkowy.
Zaraz zadzwonie do teściowej żeby tam jutro poszła i kupiła.
Napisz jaki kolor, mam nadzieję, że jeszcze będą bo one były już poprzeceniane.

Rozmiar 86 kosztował po przecenie 44 zł ( bez przeceny 78 zł) Im większy rozmiar tym droższy.
Potem był jeszcze kolor oliwkowy.
Zaraz zadzwonie do teściowej żeby tam jutro poszła i kupiła.
Napisz jaki kolor, mam nadzieję, że jeszcze będą bo one były już poprzeceniane.

Kochana jesteś!
Rozmiar 86 albo 92 jaki będzie a kolorek niebieski taki jak wasz :D

Kochana jesteś!
Rozmiar 86 albo 92 jaki będzie a kolorek niebieski taki jak wasz :D

92 był niebieski na pewno (mam nadzieję ze nikt nie kupił go ) bo się zastanawiałam nad tym rozmiarem. O ile się nie myle to kosztowała w tym rozmiarze 50 zł. Wyśle teściową :-p i jutro juz będzie :tak:. Potem mąż odbrze od niej jak pojedzie do firmy albo z firmy :tak:. Mam nadzieję ze uda mu sie do końca tygodnia do niej zajechać.

Nasze dzisiejsze zakupy, tylko kurtki nie udalo mi sie kupic....
Sukieneczka w realu ładniej wygląda, bedzie na swieta

Załączniki

• IMG_2682..jpg
    IMG_2682..jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_2681..jpg
    IMG_2681..jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_2687..jpg
    IMG_2687..jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_2685..jpg