pyciolek87
Mama Alexa:*
Madziu jakei?i dlaczego?Zimowe 21 ciapów nie nosimy tylko takie skarpetki z podeszwą rozmiar 20-21
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu jakei?i dlaczego?Zimowe 21 ciapów nie nosimy tylko takie skarpetki z podeszwą rozmiar 20-21
zalinkuj:-)No my po domu tez tylko skarpety takie z tej firmy Sterntaler, z podeszwą oddychająca
Madziu jakei?i dlaczego?
taka przejściówkę ...to mam wiązaną....no ale na cieplejsze dni mam takie nakładane z rogamiAlanek też łazikuje po domu bez bucików (paputków)
A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi
Rozmiar 21....ale qrde nie umiałam się zdecydować czy to ten czy nie ten rozmiar...bo wyczuć w tym bucie paluszek graniczy z cudem!
Ja naszykowałam sobie patyczek o długości stópki julci i najpierw nim sprawdzam
A wy jakie macie numerki?
A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi
Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Wiosna (950771170) - Aukcje internetowe Allegro proszę
My mamy dwie pary i na zmianę nosimy już pare m-cy i się w ogóle nie niszczą choć piorę co 2-3 dni