reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Alanek też łazikuje po domu bez bucików (paputków) :tak::tak:

A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Alanek też łazikuje po domu bez bucików (paputków) :tak::tak:

A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taka przejściówkę ...to mam wiązaną....no ale na cieplejsze dni mam takie nakładane z rogami:growl::growl::-D:-D

Rozmiar 21....ale qrde nie umiałam się zdecydować czy to ten czy nie ten rozmiar...bo wyczuć w tym bucie paluszek graniczy z cudem!

ja zawsze biorę ze sobą patyczek i oprócz mierzenia wkładam patyczek i widzę czy jest jeszcze luz i ile :tak:

Ja naszykowałam sobie patyczek o długości stópki julci i najpierw nim sprawdzam:tak::tak::tak:

no właśnie :-D

A wy jakie macie numerki?

kapcie 21, zimówki 21, wiosenne 23 :szok:

my na wiosnę kupiliśmy bez wiązania, taką nakładaną :tak:

Jasiek ma buty 23. Dzis właśnie byliśmy na spacerku w trampkach. A jutro idziemy kupić mu jakieś adidaski i takie chciałam BARTEK Ž - obuwie dziecięce, buciki dla dziecka ale zobaczymy czy będą dobre na te jego stópiszcze wielkie :-)
Te fajne tez i cena fajniejsza :-pT-31228/60 II - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia

Czapeczkę mamy taką akurat na teraz wiązaną, na troszkę cieplejszą pogodę mamy bez wiązania a na lato taką z daszkiem i takim czymś na karczek z tyłu - taki ogon :tak:

reklama
Do góry