pyciolek87
Mama Alexa:*
Madziu jakei?i dlaczego?Zimowe 21 ciapów nie nosimy tylko takie skarpetki z podeszwą rozmiar 20-21
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu jakei?i dlaczego?Zimowe 21 ciapów nie nosimy tylko takie skarpetki z podeszwą rozmiar 20-21
zalinkuj:-)No my po domu tez tylko skarpety takie z tej firmy Sterntaler, z podeszwą oddychająca![]()
Madziu jakei?i dlaczego?
taka przejściówkę ...to mam wiązaną....no ale na cieplejsze dni mam takie nakładane z rogamiAlanek też łazikuje po domu bez bucików (paputków)
A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi![]()
Rozmiar 21....ale qrde nie umiałam się zdecydować czy to ten czy nie ten rozmiar...bo wyczuć w tym bucie paluszek graniczy z cudem!
Ja naszykowałam sobie patyczek o długości stópki julci i najpierw nim sprawdzam![]()
A wy jakie macie numerki?
A powiedzcie jakie kupujecie czapeczki na wiosnę Waszym pociechą ???? chodzi mi czy takie wiązane pod szyją czy tylko takie tylko nakładane ?? bo mam dylemat jaką kupić Alanowi![]()
Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Wiosna (950771170) - Aukcje internetowe Allegro proszę
My mamy dwie pary i na zmianę nosimy już pare m-cy i się w ogóle nie niszczą choć piorę co 2-3 dni![]()