reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt:)

reklama
Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt:)
ja też uważam ,że kupno drogich zaproszen takich siakich czy owakich to tylko zawsze problem pary....gości tylko interesuje gdzie kiedy co i jak...i co dać...:-D

vive a to bedzie tez kościelny?czy tylko cywilny?jaka kreacje w związku z tym bedziesz miałą?:-)

cywilny tylko. A co kreacji to jeszcze nie wiem, dopiero musze czegoś poszukać :)

W sumie masz rację. Ja nawet nie pamiętam, jakie zaproszenia od znajomych dostałam :)

Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko :-D

dziekować....
a macie już obrączki?

Mamy-kiedyś wstawiałam link, ale teraz Ci nie pokażę, bo nie pamiętam numeru :)

Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko :-D

Też myslałam o ślubnej, ale ja już jedną miałam...

Też mi sie podobają :)

reklama
Do góry