reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt:)

reklama
Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt:)
ja też uważam ,że kupno drogich zaproszen takich siakich czy owakich to tylko zawsze problem pary....gości tylko interesuje gdzie kiedy co i jak...i co dać...:-D

vive a to bedzie tez kościelny?czy tylko cywilny?jaka kreacje w związku z tym bedziesz miałą?:-)

cywilny tylko. A co kreacji to jeszcze nie wiem, dopiero musze czegoś poszukać :)

W sumie masz rację. Ja nawet nie pamiętam, jakie zaproszenia od znajomych dostałam :)

Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko :-D

dziekować....
a macie już obrączki?

Mamy-kiedyś wstawiałam link, ale teraz Ci nie pokażę, bo nie pamiętam numeru :)

Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko :-D

Też myslałam o ślubnej, ale ja już jedną miałam...

Też mi sie podobają :)

reklama
Do góry