w co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam
reklama
w co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam
Ja nic nie kupuję tyle ciuchow w szafie że cos na pewno znajdęza to mam juz kreacje na Boże Narodzenie
Agacia82
Mami :)
czapeczka 62/68, a rekawiczki 74/80 poproszęAgacia i jeszcze jedno...rekawiczki sa też rozmiarowe...ja kupilam 74/80 bo za dużej różnicy między mniejszymi nie bylo...jaki rozmiar chcesz??
Agacia82
nic nie kupuje ... cos tam znajde w szafiew co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam
czapeczka 62/68, a rekawiczki 74/80 poproszę
zamówienie przyjęte
Agacia82
zamówienie przyjęte
ale specjalnie nie jedz, tylko jak bedziesz przy okazji to zobacz
ale specjalnie nie jedz, tylko jak bedziesz przy okazji to zobacz
ok;-) tak jak napisalam
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Natalka ma po Martynce specjalnie na roczek kupioną sukieneczkę tylko mi się od niej gdzieś biały kołnierzyk zawieruszył ale do urodzin napewno go znajdęw co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam
na pewno nie kupuję nic nowego, Bartek ma tyle ciuchów że masakra, coś się wśród nich znajdzie
reklama
Agacia82
Juz był taki temat, ale jeżeli nie macie nic przeciwko to chciałabym go uaktywnić . Co kupujecie dzieciom na roczek ? Rodzina mi się pyta co ma kupic Mateuszkowi, a ja juz sama nie wiem. Może mamy które maja starsze dzieci cos polecą.
Na pewno krzesełko uczydełko.
Myslałam tez o takim czymś
FISHER PRICE ŚWINKA SKARBONKA P6675 (787825858) - Aukcje internetowe Allegro
Albo
FISHER PRICE szczeniaczek uczniaczek po polsku (787963033) - Aukcje internetowe Allegro
Na pewno krzesełko uczydełko.
Myslałam tez o takim czymś
FISHER PRICE ŚWINKA SKARBONKA P6675 (787825858) - Aukcje internetowe Allegro
Albo
FISHER PRICE szczeniaczek uczniaczek po polsku (787963033) - Aukcje internetowe Allegro