Tygrysku, ollcia a ile maludy Wasze mają wzrostu?
pod koniec września Bartek był mierzony i wtedy było 72cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysku, ollcia a ile maludy Wasze mają wzrostu?
Ja mierzyłam go po domowemu , więc wychodzi tak 74-75. kombinezonik tzn spodenki i kurteczke troszke muszę wywinąć ale sądzę że w lutym może już byc w sam razTygrysku, ollcia a ile maludy Wasze mają wzrostu?
Madzienko za ile kupiłaś w sklepie te czapeczki i rękawiczki ?Ja kupilam Julci caly komplecik w H&M czapeczke, rekawiczki,szaliczek i taki fajny golfik
H&M 2009 CZAPECZKA WIĄZANA NA POLARKU 62/68 (784945541) - Aukcje internetowe Allegro
H&M kol 2009 REKAWICZKI JASNO RÓŻOWE 62/68 (790084023) - Aukcje internetowe Allegro
H&M 2009 SZALIK NIEMOWLĘCY JASNY RÓŻ (793410620) - Aukcje internetowe Allegro
H&M 2009 SZALIK - GOLF NA POLARZE do kompletu (790085603) - Aukcje internetowe Allegro
Na allegro wszystko o wiele droższe
Madzienko za ile kupiłaś w sklepie te czapeczki i rękawiczki ?
To była jakaś promocja czy zwykłe ceny ?Czapeczka 14,90, rękawiczki i szalik 9,90, golfik 14,90
To była jakaś promocja czy zwykłe ceny ?
no to niezła róznica. Tylko, ze ja muszę jechac 50 km zeby to kupic, a ostatnio jak byłam to nie było tej czapeczki, w ogole nie było kolekcji zimowej dla chłopców tylko dla dziewczynekZwykle ceny....
no to niezła róznica. Tylko, ze ja muszę jechac 50 km zeby to kupic, a ostatnio jak byłam to nie było tej czapeczki, w ogole nie było kolekcji zimowej dla chłopców tylko dla dziewczynek
w ogole nie było kolekcji zimowej dla chłopców tylko dla dziewczynek
Madzienko jak bdziesz przy okazji to jak mozesz sprawdz, czy juz są te czapeczki dla chłopców . Dziekuję z góryJak byś cos chciala mogę zobaczyc w naszym H&Mie??