reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Proszę poleccie mi jakies fajne książeczki dla maluchów.
Agawar jeśli szukasz książeczek żeby dziecko mogło się nimi samo pobawic to bardzo polecam serię "Obrazki dla maluchów" wydawnictwa olesiejuk. Są bardzo fajne. Maja twarde kartki i po jednym góra dwa obrazki na stronie. Natalka bardzo je lubi.
A jeśli chodzi o coś do poczytania dla bobasa to polecam wszelkiego rodzaju wierszyki. U nas furorę robią wiersze Marii Konopnickiej

Ja jeszcze nie, ale myślę, że na dniach zmienimy, bo Alan ledwo się już mieści w starym, i też mam problem jaki kupić :confused:
Mi sie mały juz drze w tym starym foteliku, nie chce w nim siedziec (leżeć|). Chciałabym taki w którym jest regulowane oparcie, a na allegro dostałam juz oczoplonsu :zawstydzona/y:

Mi sie mały juz drze w tym starym foteliku, nie chce w nim siedziec (leżeć|). Chciałabym taki w którym jest regulowane oparcie, a na allegro dostałam juz oczoplonsu :zawstydzona/y:
Ja też intensywnie już oglądam, ale wolałabym kupić w sklepie, żeby dokładnie pooglądać, podotykać :tak::tak:i taki do 400 zł góra :zawstydzona/y:

reklama
Do góry