reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dziewczyny - ale to nie jest taka "typowa" gondolka - tylko taki wózek głęboko spacerowy - że jak podniosę oparcie - to jest spacerówka.
taki to jest:
WIELOFUNKCYJNY WÓZEK firmy JACKMAR - OKAZJA - (689216061) - Aukcje internetowe Allegro
On jest baaardzo obszerny w środku.
A Zuśka bez problemu się w nim mieści, choć długa się zrobiła:-D. Dlatego jeśli mogę wykorzystuję go - jak długo się da:tak:

Tylko, że on jest większy i cięższy więc musieliśmy dokupić "parasolkę" bo ja na 3 piętrze mieszkam.

reklama
My kupiliśmy zwykłe krzesełko w Ikei i póki co się sprawdza:-)

nie chciałam ryzykować i kupować niczego droższego bo Jasiek nie specjalnie lubi siedziec w takich wynalazkach :-D jedyne co toleruje to fotelik samochodowy.

a dziś obkupiłam małego w H&M w tygryskowe ubranka - dresik, bluzeczkę, czapkę i takie skarpetko-buciki :-)

My kupiliśmy zwykłe krzesełko w Ikei i póki co się sprawdza:-)

nie chciałam ryzykować i kupować niczego droższego bo Jasiek nie specjalnie lubi siedziec w takich wynalazkach :-D jedyne co toleruje to fotelik samochodowy.

a dziś obkupiłam małego w H&M w tygryskowe ubranka - dresik, bluzeczkę, czapkę i takie skarpetko-buciki :-)

My też mamy sweterek, spodenki i czapeczkę z tygryskiem i jeszcze dresik ze Snoopym :-D

reklama
Do góry