reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Kokusia a co jest nie tak z tym krzesełkiem? My właśnie takie dostaliśmy na chrzciny. Co prawda jeszcze go nie używamy, bo Filip nie siedzi, ale w przyszłości mamy zamiar i dlatego ciekawi mnie dlaczego byłaś z niego niezadowolona.

Kokusia a co jest nie tak z tym krzesełkiem? My właśnie takie dostaliśmy na chrzciny. Co prawda jeszcze go nie używamy, bo Filip nie siedzi, ale w przyszłości mamy zamiar i dlatego ciekawi mnie dlaczego byłaś z niego niezadowolona.

Przepraszam że dopiero teraz Ci odpisuję. Jak dla mnie to krzesełko to kompletna porażka. Niedośc że zajmuje dużo miejsca to jeszcze nie jest wytrzymałe. U nas po pół roku użytkowania już trzeba było go wzmacniac klejem a i ceratka na krześle strasznie szybko popękała. Byc może tylko mi się trafił jakis wybrakowany egzemplarz ale napewno już nigdy nie kupię takiego

Ponawiam prośbę xpatrysiax...;-) Pisałam na głównym że właśnie zamirzam kupić spacerówkę, ale z regulacją oparcia... Jakie macie laseczki spacerówki jeśli mogę zapytać i jakie polecacie oprócz tego o którym już Cypysiowa pisała?
Duniu ja mam spacerówke x landera super dla dziecka bo duzo miejsca dla dziecka i bardzo fajnie buja bo całe siedzisko jak hamak zawieszone jest w powietrzu ale ciezka jak diabli wiec na wyprawy samochodem albo do sklepu biore parasolke Inglesina Zippy Pytia mi poleciła ijest super bo dobrze usztywniona i amortyzowana i spokojnie mozna w niej wozic małe dziecko :-)

Przepraszam że dopiero teraz Ci odpisuję. Jak dla mnie to krzesełko to kompletna porażka. Niedośc że zajmuje dużo miejsca to jeszcze nie jest wytrzymałe. U nas po pół roku użytkowania już trzeba było go wzmacniac klejem a i ceratka na krześle strasznie szybko popękała. Byc może tylko mi się trafił jakis wybrakowany egzemplarz ale napewno już nigdy nie kupię takiego

My też mamy drewniane krzesełko, które się potem rozkłada na stolik z krzesełkiem i Jaś jeszcze do niedawna je użytkował, a teraz czeka na Hanię. Akurat mielismy nie z Drewexu, tylk o jakieś inne i przetrwało najrozmaitsze pomysły mojego syna i dalej jest w nienaruszonym stanie. U nas się sprawdziło.

witajcie :-) my dzis dokupilismy druga sperówke,jedna jest na wózku-bo jest zdejmowana gondola,to jest firmy baby active picassa Jet swietna wieelka spacerówka ktora ma od pozycji leżącej do siedzącej,jednak ciężka..a ze my mieszkamy na 3pietrze i chciałabym sama móc wózek znieśc i wyjśc na dwór a nie byc zdana na męża to postanowilismy dokupic spacerowke, firma Baby design Espiro City,od razu pierwsza przejażdżka i jest naprawde fajny i praktyczny,zajmuje nie duzo miejsca i jest lekki!!!a na dodatek polecany przez Instytut Matki i Dziecka(koszt ok 450zł)
a co do krzeselka na razie sie wstrzymamy bo brak kaski no i mały wcina w leżaczku i jest póki co OK.

A ja tak zupełnie z innej beczki. Czy któraś z Was jest szczęśliwą posiadaczką huśtawki ogrodowej (ale nie dla dzieci, tylko takiej trzyosobowej, z poduchami), bo chciałabym kupić, a nie wiem, które są fajne.

reklama
PYTIA ostatnio widziałam w ktorejs gezecie jak bylam w Polsce taka hustawkę za niecale 200zl:szok::tak: Nielepiej kupic w sklepie???...

Do góry