reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Dzirewczyne, które stosujecie chusty lub nosidełka, pochwalcie sie jakich uzywacie i czy jesteście zadowolone.

Co myślicie o takim czymś:
ACTIVE INFANT nowy 6kolorow PROMOCJA wysyłka 24h! (518904742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

blizniaki2000 odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam to nosidło. Miałam takie i sprzedałam . Włozyłam mojego synka do niego 2 razy i był płacz i wytrzymał z 10 minut. Polecam nieco droższe ale i zdrowsze chusty. Polecam zamówienie u tej dziewczyny : melkaj - Onet.pl Blog , ja w marcu będę już miała . Natomiast koleżanki z BB mają i sobie bardzo chwalą.

Ola2in1 mata rainforest ekstra tylko szkoda że podłużna a nie kwadratowa , bo jak dziecko będzie miało 4-5 miesięcy to będzie się kręciło jak wskazówki zegara po tej macie, a jaka będzie miał taką podłużną to będzie spadać. Ale powiem Ci że w ogóle rzeczy fisher prica są super, Madziara ma taką matę kwadratową i super. Ja mam zwykłą matę i też nie narzekam. Chociaż dziecko tak naprawdę zaczyna się tą matą interesowac jak ma ponad 3 miesiące.
Polecam Wam za leżaczek szczególnie rainforest : FISHER PRICE K2565 LEZACZEK RAINFOREST USPOKAJA SS (524546859) - Aukcje internetowe Allegro . Ja mam nieco inny ale jak mój syn usiadł na tym leżaczku u koleżanki to normalnie przez prawie godzinę go nie było - na pałaku jest żaba i małpa które się ruszają i tak zaabsorbowały wówczas 2 miesięcznego Adasia.
dunia221 ten leżaczek można bujać a raczej on tak jakby lekko skacze . Trudno to nazwać bujaniem , ale rusza się. No ale jak dziecko dorośnie to samo się nie będzie bujało bo się nie da. Jeśli natoamist macie więcej pieniędzy to zainwestujcie huśtawko-leżaczek : FISHER PRICE M6710 HUSTAWKA RAINFOREST LEZACZEK SS (522564082) - Aukcje internetowe Allegro.
Ja ma taki leżaczek : LEZACZEK FISHER PRICE M7930 DO 15KG @E@ WYS 12H (524919348) - Aukcje internetowe Allegro i na nim moj syn sam się buja , no ale załapał o co chodzi w tym bujaniu jak miał z 4,5 miesiąca, ale powiem Wam że nie wyobrażam sobie życia bez tego leżaczka , bardzo ułatwia życie :-D

Przepraszam w ogóle że tak do Was się wkradłam bez pytania i tyle jeszcze napisałam. Już zmykam do swoich lipcówek :-)
Niech Wam się ładnie dzieciaczki chowają.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dzirewczyne, które stosujecie chusty lub nosidełka, pochwalcie sie jakich uzywacie i czy jesteście zadowolone.

Co myślicie o takim czymś:
ACTIVE INFANT nowy 6kolorow PROMOCJA wysyłka 24h! (518904742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ja tez odradzam, wszystkie nosidełka zresztą, w których ciężar opiera się na szyji, a nie na obu ramionach. Porządne nosidełko musi miec dwie szelki, jak plecak, w przeciwnym razie noszenie dziecka w nim to katorga i zabójstwo dla kręgosłupa.

My tym razem kupiliśmy Fisher Price i jest naprawdę rewelacyjne.
Fisher Price MODULARNE NOSIDELKO M5653 sysAIR FLOW (513914678) - Aukcje internetowe Allegro

Leżaczek tez mamy Fisher Price, ale kupiłam używany i też jesteśmy zadowolenie, chociaż nasza Hania aż tak długo w nim nie siedzi, ale jak bawię się z Jasiem, to mogę ją jedną ręką pobujać i na chwilę jest spokój.
FISHER PRICE LEŻACZEK/BUJACZEK WIBRACJE 0-18KG (511604063) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Kupiłam "rureczkę na gazy" i czekam z utęsknieniem...może pomoże. Mały tak łapczywie je, że połyka powietrze, potem trzeba długo czekać, aż mu się odbije. Potem strasznie się męczy, aż puści bączka
Więc może ta rureczka...

Do góry