oo właśnie podzielam obawy Zapominajki...poza tym wydaje mi sie ze przy nosidełku bedę miała większą swobodę ruchu,i mniej obaw ze mi sie mały gdzie s boczkiem "omsknie" i wydaje mi się że jednak szybciej małego włożyc w nosidełko i na siebei niż sie męczyc z hustą...ale to moje odczucia...każdy ma innny punkt widzzenia..najlepiej to by było wziąć i jedno i drugie i samemu wypróbować bo dla jednej lepsza i wygodniejsza bedzie husta a dla drugiej nosidełko :]
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja też myślałam o chuście, ale jednak chyba kupię nosidełko i to dopiero tak koło marca.
A teraz zastanawiam się nad takimi śmiesznymi naklejkami:
Duży Komplet Naklejek RAFFY - ŻYRAFA Decofun (491639479) - Aukcje internetowe Allegro
Jak myślicie fajne? Do nich można więcej kwiatków i motylków dokupić
A teraz zastanawiam się nad takimi śmiesznymi naklejkami:
Duży Komplet Naklejek RAFFY - ŻYRAFA Decofun (491639479) - Aukcje internetowe Allegro
Jak myślicie fajne? Do nich można więcej kwiatków i motylków dokupić
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bardzo fajne!
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dzięki Zapominajka!
Kiedyś miałam upatrzone takie fajne kwiatuszki ale przestali je sprzedawać
A może takie lepsze? Bo zastanawiam się właśnie nad dwoma i nie mogę się zdecydować:
http://fidoo.pl/component/page,shop...product_id,24/option,com_virtuemart/Itemid,1/
Ależ ja jestem niezdecydowana ostatnio!!
Kiedyś miałam upatrzone takie fajne kwiatuszki ale przestali je sprzedawać
A może takie lepsze? Bo zastanawiam się właśnie nad dwoma i nie mogę się zdecydować:
http://fidoo.pl/component/page,shop...product_id,24/option,com_virtuemart/Itemid,1/
Ależ ja jestem niezdecydowana ostatnio!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Te też fajne, ale żyrafki bardziej mi się podobają:-)
Ja tez mam problem z podejmowaniem decyzji...
Ja tez mam problem z podejmowaniem decyzji...
my tez chcieliśmy kupić naklejki,szablony i tak sie nie mogliśmy zdecydowac że sama mam zamiar na dniach porysować sobie na ścianie, zobaczymy czy zostało cos z tych moich zdolności plastycznych :]
agatkas...stanowczo zyrafki )
agatkas...stanowczo zyrafki )
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No ja też tak myślę właśnie że żyrafka bo są takie bardziej kolorowe, dziecięce A poza tym mam zielone ściany więc to mi tak bardziej w sumie pasuje
kana161
Mama "terrorystek" :P
Ola2in1....
Ta co kupilam dzisiaj to wyglada tak: tylko zamias różtego ma taki zrabany rózowy
VIENETTA SECRET KOSZULKA CIĄŻOWA Z BOCIANEM L (492804829) - Aukcje internetowe Allegro
a ta co kupilam kiedys to podobna do takiej tylko tez troszke inne kolory...ale taka kopertowa.....
Muzzy koszulka ciążowa roz.M - od PIZAMA_COM_PL (501068216) - Aukcje internetowe Allegro
Ta co kupilam dzisiaj to wyglada tak: tylko zamias różtego ma taki zrabany rózowy
VIENETTA SECRET KOSZULKA CIĄŻOWA Z BOCIANEM L (492804829) - Aukcje internetowe Allegro
a ta co kupilam kiedys to podobna do takiej tylko tez troszke inne kolory...ale taka kopertowa.....
Muzzy koszulka ciążowa roz.M - od PIZAMA_COM_PL (501068216) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam wcale nie tak drogo..bo wcześniej stały po 40 :O i sie waham miedzy:
wiązaną: Koszula DO PORODU i karmienia !!! Nowa !! Rozm XL (497994936) - Aukcje internetowe Allegro
a z ukrytymi kieszeniami KOSZULA DLA KARMIĄCYCH,CIĄŻOWA VIENETTA-roz. XL (502990340) - Aukcje internetowe Allegro
no i to tez w sumie tylko do szpitala,bo ja nudystka jestem ale tylko w domu hihi
wiązaną: Koszula DO PORODU i karmienia !!! Nowa !! Rozm XL (497994936) - Aukcje internetowe Allegro
a z ukrytymi kieszeniami KOSZULA DLA KARMIĄCYCH,CIĄŻOWA VIENETTA-roz. XL (502990340) - Aukcje internetowe Allegro
no i to tez w sumie tylko do szpitala,bo ja nudystka jestem ale tylko w domu hihi
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ola ja mam tą drugą - fajna jest.