reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Ja mam taki na łóżeczko:

Załączniki

• przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 34
Hej ja spędziłam wczoraj cały dzien na zakupach...ni edość że sie złaziłam jak głupia to akurat z rzeczy dla maluszka i dla mnie to prawie nic nie kupiłam :-(pękło 300 zł w Smyku...ale kupiłam raptem kilka rzeczy i nic z tych rzeczy nie nalezy do tych"niezbędnych"!
Załamka...potem pojechałam do Ikea...fakt faktem kupiłam łóżko do sypialni i pare szafek ale wiekszości rzeczy, które zaplanowałam znowu nie było...:-( nic to pojade po dostawie w przyszłym tyg...dziś zaatakuje jeszcze jakiś supermarket i H&M tam obkupie sie w koszulki i staniki do karmienia...moze jakieś drobiazgi dla Tosi ...ech mówię Wam od kąd mieszkam na wsi nie znosze tych wyjazdó do stolycy...korki, pospiech i jeszcze człowiek idzie do sklepu puszcza pare stówek i ma niedosyt bo wiekszości rzeczy nie ma...:-(

Misia ma taki klin, śpi na nim od 5 miesiąca (wtedy pojawiły się problemy z bezdechem) do teraz - super sprawa polecam.

Co do termometru... nie każde dziecko chce smoka brac do ust, ja bym raczej polecała do ucha z pomiarem w 3 sek. a najlepiej z funkcją do ucha i do czoła.

eager - współczuję niedosytu... trzymam kciuki, żeby następny wypad był owocny!

reklama
Co do termometru... nie każde dziecko chce smoka brac do ust, ja bym raczej polecała do ucha z pomiarem w 3 sek. a najlepiej z funkcją do ucha i do czoła.

zgadzam się z Misiówką, taki do ucha jest super, bardzo dokładny, super dla starszego dzieciaczka który się wierci i nie bardzo daje sobie zmierzyć temp. tradycyjnym termometrem,
cena tylko dość wysoka ok.200zł

Do góry