reklama
asioczek
Fan(ka)
Amandia wózek super.
Aniu ale śliczności Kubusiowe.
To ja już mam pierwsze uwagi co do zakupów. Tak wszędzie chwalone butelki Tommee Tippe u nas są niewypalem. W porównaniu do Aventu mają większy smoczek i Tomcio z nich nie pije. To samo smoczki uspokajacze 0-6 Tommee są wielkości powyżej 6 miesiąca Aventu. Już na szybko się z Aventem przeprosiłam, bo glukozę na zbicie żółtaczki musimy podawać.
Trafionym zakupem jest poduszka do karmienia. Mamy taką: Fasolka Motherhood - poduszka do karmienia | Motherhood.pl
Aniu ale śliczności Kubusiowe.
To ja już mam pierwsze uwagi co do zakupów. Tak wszędzie chwalone butelki Tommee Tippe u nas są niewypalem. W porównaniu do Aventu mają większy smoczek i Tomcio z nich nie pije. To samo smoczki uspokajacze 0-6 Tommee są wielkości powyżej 6 miesiąca Aventu. Już na szybko się z Aventem przeprosiłam, bo glukozę na zbicie żółtaczki musimy podawać.
Trafionym zakupem jest poduszka do karmienia. Mamy taką: Fasolka Motherhood - poduszka do karmienia | Motherhood.pl
SylwiaZG
Fanka BB :)
Amandia - zakup świetny! My też wzięliśmy używany i jestem zadowolona - na razie z wyglądu zobaczymy jak się sprawdzi
Asiu - akurat mnie cieszą Twoje rewelacje - w szafce buteleczki Aventu i podusia do karmienia też pod ręką
Asiu - akurat mnie cieszą Twoje rewelacje - w szafce buteleczki Aventu i podusia do karmienia też pod ręką
izoldzia
Fanka BB :)
ASIOCZKU przyjrzalam sie tej podusi o której piszesz hmmm chyba sie skuszę nawet sprawdziłam czy mogę ją gdzies blisko mnie kupic okazało się ze tak wiec jak tylko męzuś będzie mial chwilkę skoczymy i obejrzymy.Co do butelek heh jeszcze nie zakupiłam jak trza będzie wysle R do sklepu i kupi przy Filipku kupiłam i nie potrzebowałam jej bardzo długo bo on nie chciał pic nic innego jak tylko moje mlesio.
Ale kiedys kupiłam butelkę z NUKa tylko że poj 300ml miała byc dla Zuzi ale Filipowe butelki juz nie obejmowały takiej ilości kaszki wieć to junior z niej pije powiem ze jest fajna i smoczki sa nawet nawet.
Ale kiedys kupiłam butelkę z NUKa tylko że poj 300ml miała byc dla Zuzi ale Filipowe butelki juz nie obejmowały takiej ilości kaszki wieć to junior z niej pije powiem ze jest fajna i smoczki sa nawet nawet.
Marika30708
Fan(ka)
Aniu prześliczne rzeczy, tylko dziękować teściowej za takie prezenty.
Amandia wózek świetny, wydaje cię być leciutki
Amandia wózek świetny, wydaje cię być leciutki
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Amandia wozek rewelacyjny:-)
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Nie wiem czy pisałam ale w Lidl znalazłam produkty Bambino i to nie drogo, mydełko 1,15zł, Oliwka 300ml 8,89zł (dokładnie nie pamiętam ale do 9 zł) i tam jest stała cena.
Ps a co myślicie o tych glinianych obrazkach co rączki i nóżki się odciska??
RAMKA Z GLINKĄ !! NAJPIEKNIEJSZE RAMKI !! PREZENT (388693775) - Aukcje internetowe Allegro
Na przykład takich
Ps a co myślicie o tych glinianych obrazkach co rączki i nóżki się odciska??
RAMKA Z GLINKĄ !! NAJPIEKNIEJSZE RAMKI !! PREZENT (388693775) - Aukcje internetowe Allegro
Na przykład takich
Podziel się: