reklama
nikula
mama Cypiska
Jussti - ale zaszalałaś :-) super.
...te śpioszki z misiem mają napis na pupie "ma teddy" a z kieszonki zajaczek wygląda :-)
dziś zabiorę aparat do domku to pokaże wam jakie śliczne ogrodniczki dostałam i koszulkę dla bąbla
Sylwia ciuszki i spodnie twoje też super
...te śpioszki z misiem mają napis na pupie "ma teddy" a z kieszonki zajaczek wygląda :-)
dziś zabiorę aparat do domku to pokaże wam jakie śliczne ogrodniczki dostałam i koszulkę dla bąbla
Sylwia ciuszki i spodnie twoje też super
Ja zazwyczaj kupuje w pakach wiec mam przekrojowke do 12 miesiaca, ale generalnie wiekszosc mam na 62-68, a na 56 to moze z 10 sztuk, głownie bodziaki i spiochy. Wg rad starszych mam wiecej nie trzeba. Jesli ostatnie usg wykaze ze malenstwo jest mniejsze to wtedy dokupie, ale tez szalec nie bede bo dziecie bedzie roslo jak na drozdzach.
A dziewczyny powiedzcie mi co dokupić pod pajaca. Czy pod niego coś się jeszcze wkłada? Bo ja mam zamiar do szpitala wziaść pajace i nie wiem może dzidzi będzie w samym zimno albo za goroąco bo to sierpień hmm sama nie wiem. A co wy myślicie?
Emi_25 bodziaki z misiem śliczne bluzeczka dla ciebie też super.
jussti fajnie wiedzieć że 68 to już bardziej na zimę jak mi się coś trafi w promocji to też kupię
Emi_25 bodziaki z misiem śliczne bluzeczka dla ciebie też super.
jussti fajnie wiedzieć że 68 to już bardziej na zimę jak mi się coś trafi w promocji to też kupię
Marika30708
Fan(ka)
A to moje dzisiejsze skromne dzidziusiowe zakupy:
asioczek
Fan(ka)
Misia latem spokojnie pod pajaca wystarczy sama pieluszka w chłodniejsze dni wkładasz body ale mam nadzieję, że spokojnie w sierpniu pajac wystarczy.
Przy zakupach pamiętajcie, że rodzimy latem i kilka ciuszków z krótkim rękawkiem na wypadek upałów też się przyda.
Przy zakupach pamiętajcie, że rodzimy latem i kilka ciuszków z krótkim rękawkiem na wypadek upałów też się przyda.
reklama
znalazlam taka rozmiarówke na necie, ale wydaje mi sie zanizona, 43 cm to chyba wczesniaki:
wiek 0/3 |3/6| 6/12| 12/18
cm 43-56| 56-69| 69-74| 74-79
kg 3-5| 5-8| 8-10| 11-14
Dziwna troche....
Tylko ja to mysle, ze z producentami odziezy dziececej jest jak z doroslymi, nimi rozmiar jest ale roznice w nim rowniez. Przeciez i na nas 36 nie jest rowne 36 z innej firmy i sadze, ze tak jest z ciuszkami dla dziecka. Wiec chyba warto miec wiecej wiekszych ciuchow, jak beda za male to beda za start, a jak za duze to sie przeciez nie zmarnuja
Ja na pierwsze 3 miesiace nastawilam sie glownie na bodziaki, pajacy i z mysla o upalnym lecie rampersy. Nie wiem czy dobrze: okaze sie w sierpniu
wiek 0/3 |3/6| 6/12| 12/18
cm 43-56| 56-69| 69-74| 74-79
kg 3-5| 5-8| 8-10| 11-14
Dziwna troche....
Tylko ja to mysle, ze z producentami odziezy dziececej jest jak z doroslymi, nimi rozmiar jest ale roznice w nim rowniez. Przeciez i na nas 36 nie jest rowne 36 z innej firmy i sadze, ze tak jest z ciuszkami dla dziecka. Wiec chyba warto miec wiecej wiekszych ciuchow, jak beda za male to beda za start, a jak za duze to sie przeciez nie zmarnuja
Ja na pierwsze 3 miesiace nastawilam sie glownie na bodziaki, pajacy i z mysla o upalnym lecie rampersy. Nie wiem czy dobrze: okaze sie w sierpniu
Podziel się: