reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
Kasiek - gratuluję udanych zakupów! kolorystyka już określona
Ale wy dziewczyny fajne rzeczy kupujecie!
Jussti - zakochalam sie w tym lozeczku ;-)
Kasiek super ciuszki
Ja wczoraj dostalam na urodzinki ubranko i az sie przestraszylam ze takie male a tu sie okazuje ze chyba jest to ciuszek dla wczesniaka hi,hi ale bardzo fajny, zobaczcie:
Jussti - zakochalam sie w tym lozeczku ;-)
Kasiek super ciuszki
Ja wczoraj dostalam na urodzinki ubranko i az sie przestraszylam ze takie male a tu sie okazuje ze chyba jest to ciuszek dla wczesniaka hi,hi ale bardzo fajny, zobaczcie:
rotaneczka
ale stara baba
dziewczyny zakupy super! trampki beny, odziez wierzchnia kaśka dzidzusiowa, zestawy sylwii i justii dzidzisiowo-mamowe.....gratulacje!!!!.
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Justti lozeczko sliczne.:-) Ciuszki dla mamy tez sliczne.
Bena piekny komplecik
Bena piekny komplecik
Bena - słodziutki komplecik
Ja dziś szaleję ciuchowo, znalazlam fajny sklepik
Happy mum - odzie� ci��owa, odzie� dla dzieci, moda ci��owa. Sklep, forum, porady ci��owe.
Polecam wyprzedaż i outlet
Kupiłam 2 pary spodni po 59zł
Ja dziś szaleję ciuchowo, znalazlam fajny sklepik
Happy mum - odzie� ci��owa, odzie� dla dzieci, moda ci��owa. Sklep, forum, porady ci��owe.
Polecam wyprzedaż i outlet
Kupiłam 2 pary spodni po 59zł
SylwiaZG
Fanka BB :)
jussti - znam ten sklepik, świetny - zwłaszcza w części outlet i wyprzedaż, gdzie za 1/3 sklepowej ceny można kupić ciuszki. Rozmiarówka jednak dziwna - byłam w firmowym sklepie w Zielonej i z przymierzonych 12 koszul - jedna S w miarę pasowała i 1 M, która była ciut za wąska z ramionach, a tuniki to długie po kolana, nie wiem jak spodnie... w necie super wszystko wygląda, ładna stylistyka.
A to efekt naszej dzisiejszej licytacji - pierwszy ciuszek wyszperany przez mojego męża!
A to efekt naszej dzisiejszej licytacji - pierwszy ciuszek wyszperany przez mojego męża!
reklama
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Dziewczyny sliczne rzeczy!!!!!!!
Podziel się: