reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
kasiek - wózek boski! podobny trochę do sprzedawanego u nas graco quattro - strasznie go chciałam, ale ma niepraktyczna gondolkę, właściwie nosidło zastępujące gondolkę, które max. na 3-4 miesiące starcza, dlatego musiałam odpuścić. A tu też widze jedynie spacerówkę i fotelik - jest do tego gondola??
Super zakup i super kolor - a jakie dodatkowe funkcje są w rączce?
Bastra - pieskowy komplet mnie urzekł, prześliczny! Inne zakupy też, to teraz pochwal się prezentami od dziadka
Super zakup i super kolor - a jakie dodatkowe funkcje są w rączce?
Bastra - pieskowy komplet mnie urzekł, prześliczny! Inne zakupy też, to teraz pochwal się prezentami od dziadka
Dziękuję za miłe słowa....:-)
Kasiek to łózeczko jest śliczne takie orginalne...super bardzo mi sie podoba... I potem przerabiasz go na spanie dla starszego malucha? taki tapczanik sie robi ???
Musze zrobić zdjęcia dopiero :-)
Kasiek to łózeczko jest śliczne takie orginalne...super bardzo mi sie podoba... I potem przerabiasz go na spanie dla starszego malucha? taki tapczanik sie robi ???
Musze zrobić zdjęcia dopiero :-)
Bastra ciuszki super takie słodkie.
Kasiek zakupy bardzo fajne mi szczególnie podoba się wózek wygląda bardzo solidnie. A kolor tez taki wybrałaś???
Co do laktatora to miałam zamiar kupić ale w szkole rodzenia położna powiedziała żebyśmy powstrzymały się z kupnem i jak okaże się nam potrzebny to zawsze ktoś nam kupi (mąż partner) a i ma nam jeszcze powiedzieć jakie warto kupić. Więc ja postanowiłam powstrzymać się z kupnem do po porodzie.
Kasiek zakupy bardzo fajne mi szczególnie podoba się wózek wygląda bardzo solidnie. A kolor tez taki wybrałaś???
Co do laktatora to miałam zamiar kupić ale w szkole rodzenia położna powiedziała żebyśmy powstrzymały się z kupnem i jak okaże się nam potrzebny to zawsze ktoś nam kupi (mąż partner) a i ma nam jeszcze powiedzieć jakie warto kupić. Więc ja postanowiłam powstrzymać się z kupnem do po porodzie.
A ja już widze jak moj maz lata po sklepach i aptekach w poszukiwaniu laktatora: pewnie skonczy to sie zakupem wyparzacza. Dziewczyny, nie panikujcie, nikt niekaze Wam kupowac zestawu z Aventu za 300 zł. W aptekach sa takie reczne z pompka za11-20 zł( jak przypomne sobie ich nazwe to podam), a na allegro naprawde mozna upolowac okazje( ja swoja medele kupilam z wkladkami laktacyjnymi i innymi gratisami za bodajze 20 zl). Lepiej miec nawet slabszy technicznie na start za grosze, niz przeplakac nocke z bolu. A jak okaze sieze bedzie potrzebny to wtedy mozna inwetowac w drozsze.
Moja kolezanka( ma 2 miesiecznego bajtla) jeszcze przed poroem sprowadzila z Niemiec te fenomenalne kropelki na kolki. Maciuś nie ma kolek.... a o co zaklad ze jakby tych kropli nie miala to mały by sie zwijał z bolu? Taka zlosliwosc losu....Nie sprawdzac jak ta zlosliwosc moglaby doktknac moje i tak w przyszlosci zmasakrowane cucuszki.
Moja kolezanka( ma 2 miesiecznego bajtla) jeszcze przed poroem sprowadzila z Niemiec te fenomenalne kropelki na kolki. Maciuś nie ma kolek.... a o co zaklad ze jakby tych kropli nie miala to mały by sie zwijał z bolu? Taka zlosliwosc losu....Nie sprawdzac jak ta zlosliwosc moglaby doktknac moje i tak w przyszlosci zmasakrowane cucuszki.
rapunzel
czyli roszpunka
Saly za taki z pompką to ja serdecznie dziękuję. Miałam od znajomej i po jednej próbie dałam sobie spokój. Już lepiej mi szło ręcznie.
misia ten szpital to z tym laktatorem to chyba przesadza, zresztą jak taki mus, to niech oni udostępniają
Poza tym dziewczyny przecież dziecko nie czyni z nas takich 100% niewolnic, w końcu rodzimy latem, dziecko do wózka i do apteki po laktator jakby co
misia ten szpital to z tym laktatorem to chyba przesadza, zresztą jak taki mus, to niech oni udostępniają
Poza tym dziewczyny przecież dziecko nie czyni z nas takich 100% niewolnic, w końcu rodzimy latem, dziecko do wózka i do apteki po laktator jakby co
Rapunzel niby w szpitalu jest wypożyczalnia laktatorów ale ja wole mieć wszystko swoje bo nie lubie się prosić a wiadomo jak jest w szpitalach (umiesz liczyć licz na siebie). Ja już wole mieć ten laktator dla świętego spokoju. A w szpitalu zalecają mieć (ale oczywiście nie ma przymusu) jakby nie było mleka albo jakby było za dużo to zeby się nie meczyć. Myślę ze coś w tym jest i ja już wolę go mieć.
Wiadomo każdy robi jak uważa jednym jest potrzebne drugim nie. Kwestia wyboru.
Wiadomo każdy robi jak uważa jednym jest potrzebne drugim nie. Kwestia wyboru.
reklama
Podziel się: