E
eevciaa
Gość
Co do pościeli to ja dopiero będę wybierać jak wróci luby, te które pokazywałyście-śliczne. Ciągle się zastanawiam nad baldachimem,niby fajnie go mieć,ale strasznie dużo z nim zachodu (jakoś nie widzę siebie piorącej i prasującej go dwa razy w tygodniu)... Przecież i tak już będzie dużo prasowania. A Wy kupujecie?? Ochraniacz na szczebelki kupię, jakby co to przestanę używać.
Materacyk-jak mówiłam, kupuję gryczano-kokosowy i sądzę że to będzie dobre dla mej Córeczki.
Joasia Miło wiedzieć że któraś Sierpnióweczka ma taki wózek. A którą masz wersję jeśli można wiezieć :-)? Mieszkam na wsi, tereny są równe i nierówne ;-) i myślę czy nie kupić 3kołowca i na nierównych terenach po prostu blokować przednie. Z drugiej strony to z przodu są chyba plastikowe koła no i boję się że by popękały czy coś. Ech... nie wiem już co robić
Samhain Te Twoje rady, nieocenione!! Jesteś expertką wsród nas!!
Materacyk-jak mówiłam, kupuję gryczano-kokosowy i sądzę że to będzie dobre dla mej Córeczki.
Joasia Miło wiedzieć że któraś Sierpnióweczka ma taki wózek. A którą masz wersję jeśli można wiezieć :-)? Mieszkam na wsi, tereny są równe i nierówne ;-) i myślę czy nie kupić 3kołowca i na nierównych terenach po prostu blokować przednie. Z drugiej strony to z przodu są chyba plastikowe koła no i boję się że by popękały czy coś. Ech... nie wiem już co robić
Samhain Te Twoje rady, nieocenione!! Jesteś expertką wsród nas!!