reklama
Marika30708
Fan(ka)
Joasiu sliczne ubranka.
Asioczek pomóż Joasi popraw jej posta
Asioczek pomóż Joasi popraw jej posta
rapunzel
czyli roszpunka
dziś zrobiłam przegląd rzeczy po Moniśce, więc nie są to tak całkiem zakupy, ale mam nadzieję, że przymkniecie na to oko, bo i ja chcę się czymś pochwalić, co już mam
body, skarpetki i sweterek
pajacyk, śpioszki i czapeczka
kolekcja śliniaczków
wiecie co, człowiek w tym okresie chyba głupieje
body, skarpetki i sweterek
pajacyk, śpioszki i czapeczka
kolekcja śliniaczków
wiecie co, człowiek w tym okresie chyba głupieje
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Chociaż mam juz córcię i jako-takie doświadczenie w akcesoriach dla maluszków to proszę inne mamy aby wypowiedział się co sądzą o :
1.Laktatorach elektrycznych (domyślam się że będzie mi niezbędny pzy dwóch maluszkach)
2. Sterylizatorach elektrycznych (czy są przydatne i niezbędne)
O inne rzeczy też jeszcze pewnie będę pytała.
Dzięki za odp
1.Laktatorach elektrycznych (domyślam się że będzie mi niezbędny pzy dwóch maluszkach)
2. Sterylizatorach elektrycznych (czy są przydatne i niezbędne)
O inne rzeczy też jeszcze pewnie będę pytała.
Dzięki za odp
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Joasia i Rapunzel ciuszki sa piekne:-)
MamaEmilki ja jeszcze nie doswiadczona mama, ale mysle, ze ten laktator to Ci sie na pewno przyda, z tego co pamietam to przy Emilce mialas duzo pokarmu i pewnie teraz bedziesz go miec jeszcze wiecej .
MamaEmilki ja jeszcze nie doswiadczona mama, ale mysle, ze ten laktator to Ci sie na pewno przyda, z tego co pamietam to przy Emilce mialas duzo pokarmu i pewnie teraz bedziesz go miec jeszcze wiecej .
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Kasiu no właśnie na początku mleka nie miałam. W szpitalu karmili mi ją butelką i potem ona nie chciała ssać. Wróciłam do domku z maleńką to walczyłam o każdą kropelką mleka. Uparłam się że będę karmić piersią - bo wierzę że każda kobieta może to robić (no prawie każda) i się udało. Nigdy nie miałam zastoju mlecznego czy coś takiego - mała wszystko zjadła:-). Piłam litrami ziółka mlekopędne, mineralną też litrami no i migdały wcinałam - one pomogły chyba najbardziej. Teraz mam nadzieję chłopców jak najwięcej chłopców karmić cycusiem ale przy dwójce to może być trudno.
Joasia, Rapunzel- ciuszki świetne, Asioczek- fajna gondola
Co do laktatora myslę, że może się przydać. Ja przy starszym synu miałam strasznie dużo pokarmu, aż skończyło się zapaleniem piersi z wysoką temperaturą, straszne to było
mata za 39 zł, z komisu, nowe identyczne widziałyśmy z mamą w sklepie w Pyrach za 89 zł.
pajacyk, któremu nie mogłam się oprzeć- 18zł
kocyk 7 zł
ręcznik z kapturkiem 15 zł
Co do laktatora myslę, że może się przydać. Ja przy starszym synu miałam strasznie dużo pokarmu, aż skończyło się zapaleniem piersi z wysoką temperaturą, straszne to było
mata za 39 zł, z komisu, nowe identyczne widziałyśmy z mamą w sklepie w Pyrach za 89 zł.
pajacyk, któremu nie mogłam się oprzeć- 18zł
kocyk 7 zł
ręcznik z kapturkiem 15 zł
reklama
Podziel się: