reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Przecudowne, ale wybor meza mnie powalil. Ten dresik jest wspanialy. Ja tez chce taaaaaki!!!!

reklama
No właśnie głównie z niego jestem zadowolona, akurat rozmiarek na zimę i pasuje dla obojga. A mąż to dumny jak nie wiem co :D
A ten sklep mają zamknąć ponoć albo przenieść :(
A tam takie śliczne ubranka nawet na rok, dwa i trzy latka, a dla niemowlaków to już w ogóle wybór niesamowity,a u branka są z zagranicy, każdy ma takie same metki i rozmiar na wagę ciała i miesiące życia

kasiek - niestety nie widzę Twoich zakupów;(

Juz poprawilam

Nikula i Ona_mika ubranka przepiekne. Ona_mika Twoj maz to ma oko do zakupow, powinnas go czesciej brac.
Moj to znow tak szaleje w sklepach (uwielbia kupowac), ze czasami wole go zostawic w domu, sama to popatrze na jakies wyprzedaze, poszukam gdzie moge taniej. A ten to od razu kupuje:szok::-)jak mu sie cos podoba.

a ja bym chciała wszystki przyszłym mamom polecić super poduche do spania. ja swoja kupiłam w sklepie internetowym e-mama. nadchnela mnie kolezanka, ktorej wraz z kolejnymi miesiacami ciazy dochodzila kolejna poduszka lub jasiek do spania (zeby sie wygonie ulozyc). ta o ktorej mowi, wyglada jak wielkie ucho, i jest wielofunkcyjna. bardzo wygodnie sie na niej spi, tam gdzie trzeba (pod glowa, brzuchem i miedzy nogami jest solidne popdarcie). jak dotychczas to u mnie najlepszy wydatek zwiazany z moja ciążą.

te zupelnie niepotrzebne zakupy, to ladne, ale drogie staniki. w pewnym momecie przestalam sie miescic w starych, sprzed ciazy, wiec kupilam nowe. po miesiacu przestalam sie i w nowe miescic.

Ania chyba nawet wiem jakie :) i na dodatek mamy jeden taki sam komplet na zlot małych bydgoszczan :) czasami aż żałuję, że mam tyle ciuszków już w szafie i nie ma sensu kupować nowych ...

reklama
Do góry