reklama
Marika30708
Fan(ka)
No właśnie głównie z niego jestem zadowolona, akurat rozmiarek na zimę i pasuje dla obojga. A mąż to dumny jak nie wiem co
A ten sklep mają zamknąć ponoć albo przenieść
A tam takie śliczne ubranka nawet na rok, dwa i trzy latka, a dla niemowlaków to już w ogóle wybór niesamowity,a u branka są z zagranicy, każdy ma takie same metki i rozmiar na wagę ciała i miesiące życia
A ten sklep mają zamknąć ponoć albo przenieść
A tam takie śliczne ubranka nawet na rok, dwa i trzy latka, a dla niemowlaków to już w ogóle wybór niesamowity,a u branka są z zagranicy, każdy ma takie same metki i rozmiar na wagę ciała i miesiące życia
kasiek 121
sierpniowa mama '08
kasiek - niestety nie widzę Twoich zakupów;(
Juz poprawilam
Nikula i Ona_mika ubranka przepiekne. Ona_mika Twoj maz to ma oko do zakupow, powinnas go czesciej brac.
Moj to znow tak szaleje w sklepach (uwielbia kupowac), ze czasami wole go zostawic w domu, sama to popatrze na jakies wyprzedaze, poszukam gdzie moge taniej. A ten to od razu kupuje:-)jak mu sie cos podoba.
Marika30708
Fan(ka)
Dziękuję
KAsiek w końcu widzę twoje zakupy, śliczniutkie. Jak będę miała dziewuszkę to też zaszaleję
KAsiek w końcu widzę twoje zakupy, śliczniutkie. Jak będę miała dziewuszkę to też zaszaleję
a ja bym chciała wszystki przyszłym mamom polecić super poduche do spania. ja swoja kupiłam w sklepie internetowym e-mama. nadchnela mnie kolezanka, ktorej wraz z kolejnymi miesiacami ciazy dochodzila kolejna poduszka lub jasiek do spania (zeby sie wygonie ulozyc). ta o ktorej mowi, wyglada jak wielkie ucho, i jest wielofunkcyjna. bardzo wygodnie sie na niej spi, tam gdzie trzeba (pod glowa, brzuchem i miedzy nogami jest solidne popdarcie). jak dotychczas to u mnie najlepszy wydatek zwiazany z moja ciążą.
te zupelnie niepotrzebne zakupy, to ladne, ale drogie staniki. w pewnym momecie przestalam sie miescic w starych, sprzed ciazy, wiec kupilam nowe. po miesiacu przestalam sie i w nowe miescic.
te zupelnie niepotrzebne zakupy, to ladne, ale drogie staniki. w pewnym momecie przestalam sie miescic w starych, sprzed ciazy, wiec kupilam nowe. po miesiacu przestalam sie i w nowe miescic.
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
dziewczyny, piekne rzeczy!!!!!!!! Ja dzis tez kupilam kilka Kubusiowych rzeczy
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Aniu wklejaj!!!
Podziel się: