reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Sylwia - my z naszej maty bylismy bardzo zadowoleni - jest ona troche wieksza niz standardowa mata Tiny Love wiec dluzej jako plac zabaw sluzy. Ma swietna zalete nadaje sie do prania w pralce :). Ogolnie [olecam zabawki tej firmy sa fajnie dopracowane i bardzo wytrzymale.

Łóżeczko - mamy oba i oba mają swoje plusy jak i minusy. Z turystycznego Maja szybciej się nauczyła wychodzić górą łatwiej się po siatce maluchowi wspiąć. Gdybym kupowała tylko turystyczne na później dokupiłabym standardowy materacyk, bo wkładka z tego łóżeczka raczej twardawa jest. Turystyczne ma tylko 2 poziomy umiejscowienia materacyka - co trochę na kręgosłupie się odbija.

reklama
Sylwia wszytsko mi sie podoba, jedynie to zielone lozeczko jest dla mnie za bardzo ufalbanione, i chyba zmodernizowane.
Ja bede kupowac drewniane lozeczko :-)

Ja właśnie zachorowałam na taką kołyskę:
322591138

KOLYSKA LOZECZKO FISHER PRICE ZEN KOLEKCJA 2008! (322591138) - Aukcje internetowe Allegro
na amazonie jest za 200$

Nam też mata edukacyjna bardzo się przydała i faktycznie miała melodyjki ale akurat Macio nie był ich fanem. Nie kupowaliśmy strasznie drogiej i udziwnionej a jak Maciowi znudziły się standardowe zabawki zawieszone na pałąkach to zaczepiałam mu jakieś inne i zaciekawienie i zabawa od nowa gotowe:-)

Sylwia zielone łóżeczko-nawet nie wiedziałam że teraz producenci mają takie pomysły tu otwieranie tu jakiś przewijak nagle się znajduje jejku ale cudeńko ale jednocześnie zgadzam się z Kasią że trochę dużo falbanek.;-)

My mamy też dwa łóżeczka drewniane i turystyczne i zgadzam się z asioczek że obydwa mają plusy i minusy. To moje turystyczne ma tylko jeden poziom więc dla maluszka się absolutnie nie nadaje bo kręgosłup faktycznie po kilku skłonach po maluszka byłby do wymiany no i żeczywiście trzeba tam zainwestować w jakiś materacyk.:-)

Mój pierwszy zakup dla maluszka, zakup przypadkowy bo szukałam w ciucholandzie jakichś spodni w które sie zmieszczę. I body dla dzidzi i spodnie ciążowe rybaczki kupiłam po złotówce.

122zrk6.jpg

Zdjęcie wyszło dosyć ciemnie, nie wiem czemu.

A jeśli chodzi o matę edukacyjną to świetny pomysł. Tyle że ja na razie nie będę sie rozglądała za taką matą, i tak chyba nadaje sie dopiero dla 3 miesięcznego dziecka.
Może któraś babcia czy ciocia kupi. Jakby ktoś nie miał pomysłu na prezent to zawsze można mu trochę podpowiedzieć.

reklama
Do góry