reklama
Mamusie, doradzicie???
Mysle nad kupnem maty edukacyjnej, ale zastanawiam sie na co zwrocic uwage...bo one wszystkie sa kolorowe , z roznymi grzechoczacymi elementami, ale mam wrazenie ze dziecko po 10 minutach znudzi sie taka mata, a juz na pewno dzieciaczek nie bedzie mial z niej frajdy jak bedzie starszy( ok. pol roczku). Co sadzicie?
Mysle nad kupnem maty edukacyjnej, ale zastanawiam sie na co zwrocic uwage...bo one wszystkie sa kolorowe , z roznymi grzechoczacymi elementami, ale mam wrazenie ze dziecko po 10 minutach znudzi sie taka mata, a juz na pewno dzieciaczek nie bedzie mial z niej frajdy jak bedzie starszy( ok. pol roczku). Co sadzicie?
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
ile???? to co tam bylo??????????
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Saly a za ile widzialas te maty?? Ja napewno kupie tylko ostatnio jakie widzialam byly za ok 100 zl i wydaje mi sie drogo...
Aniu, na allegro ceny mat sa od 30 do 360 zl( to juz grajace, swiecace i nie wiem co jeszcze robiace). Na pewno wiecej niz 100 zl nie dam , ale nie wiem na co zwrocic uwage, i czy zakup tej maty rzeczywiscie ma sens. Widzialam i takie, ktore w miare rozwoju dziecka sklada sie w domek , i na wysokosci nozek maja taka pilke do kopania.Ale czy to ma sens????
kurcze za moich czasow nie bylo takich bajerow, a teraz czlowiek glupieje
kurcze za moich czasow nie bylo takich bajerow, a teraz czlowiek glupieje
asioczek
Fan(ka)
saly z zabawek interesujących zupełne maluchy polecam książeczkę dwustronną tinny love - zupełne maluchy nie widzą zbyt dobrze. czasami można trafić aukcję używanej, mata edukacyjna to dopiero 2 - 3 miesiąc życia. My mieliśmy taką z bajerami jak lusterko 2 pałaki z zabawkami, piszczek, szeleszczące bajery jak poszukam zdjęcie to wkleję. U nas się sprawdziła, Maja zabawkami z maty do teraz się bawi, a jak miała 6 miesięcy pałąki odczepiliśmy i miała kocyk do zabawy.
A tutaj zdjęcia poglądowe
Maja i mata
Książeczka:
A tutaj zdjęcia poglądowe
Maja i mata
Książeczka:
Asiu, czyli dziecko chetnie sie bawi na takiej macie najnormalniejszej , bez grajacych muzeczek, projekcji na suficie itd???
No to super, widzialam wiele na allegro.
Natomiast zupelnie nie wiem o jaka ksiazeczke Ci chodzi. Laik ze mnie
No to super, widzialam wiele na allegro.
Natomiast zupelnie nie wiem o jaka ksiazeczke Ci chodzi. Laik ze mnie
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Asiu ale ta mata jakas wielka sie wydaje.. one wszystie maja te same wymiary?? Ja tez bym chciala taka duza.
asioczek
Fan(ka)
Saly spójrz post wyżej a nasza mata miała muzykę ale Maja nie była jej fanką
Aniu Maja na macie ma miesiąc - czyli jakies 60cm maty tiny love są mniej więcej tej wielkości
Dwustronna Książeczka@@@ Tiny Love@@ Polecam (323657736) - Aukcje internetowe Allegro
nasza mata to:
***MATA Tiny Love PLAC ZABAW + SUPER GRATISY !*** (322911453) - Aukcje internetowe Allegro
Aniu Maja na macie ma miesiąc - czyli jakies 60cm maty tiny love są mniej więcej tej wielkości
Dwustronna Książeczka@@@ Tiny Love@@ Polecam (323657736) - Aukcje internetowe Allegro
nasza mata to:
***MATA Tiny Love PLAC ZABAW + SUPER GRATISY !*** (322911453) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Ania, to ja juz wiem ze rozmary sa rozne, ale wez pod uwage ze ona jest tylko taka duza wydaje bo lezy na niej ok.3 miesieczny szkrab( skad innad przesliczny: JA CHCE CORENKE).
P.s. musze sie jeszcze duuuuzo dowiedziec o dzieciach...myslalam ze Maja ma 3 miesiace
Swoja droga jesli moje dziecie bedzie tak slodko spalo na macie jak Twoja Maja to warto ja kupic nawet za 300 zt
P.s. musze sie jeszcze duuuuzo dowiedziec o dzieciach...myslalam ze Maja ma 3 miesiace
Swoja droga jesli moje dziecie bedzie tak slodko spalo na macie jak Twoja Maja to warto ja kupic nawet za 300 zt
Podziel się: