reklama
Marika30708
Fan(ka)
Bena śliczniutkie, a te buciki miodzio
bena ciuszki rewelacja
jussti niezłe zakupy zrobiłaś, a te skarpetki są po prostu przesłodkie. Będąc teraz na zwolnieniu to masz sporo czasu na buszowanie po allegro.
Amandia sukieneczki za taką cenę to świetna okazja, a jak ci sie urodzi chłopak, to dziewczyńskie ciuszki najwyżej oddasz którejś koleżance czy siostrze (albo zatrzymasz dla swojej kolejnej dzidzi), komuś się w końcu dziewuszka urodzi
jussti niezłe zakupy zrobiłaś, a te skarpetki są po prostu przesłodkie. Będąc teraz na zwolnieniu to masz sporo czasu na buszowanie po allegro.
Amandia sukieneczki za taką cenę to świetna okazja, a jak ci sie urodzi chłopak, to dziewczyńskie ciuszki najwyżej oddasz którejś koleżance czy siostrze (albo zatrzymasz dla swojej kolejnej dzidzi), komuś się w końcu dziewuszka urodzi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witam i przepraszam ze nachodze ;-) Moze ktoras z Was jest zainteresowana taka posciela? jesli tak zapraszam :-)
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/posciel-4-cz-amy-nowa-15712/
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/posciel-4-cz-amy-nowa-15712/
Bena - cudne ciuszki, a szczególnie słodkie są te trampeczki
Nastoria - link do aukcji sprzedającego koszulki Alles Mama
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
lub
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze jedna koszulka, która mi się bardzo podoba
Nastoria - link do aukcji sprzedającego koszulki Alles Mama
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
lub
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze jedna koszulka, która mi się bardzo podoba
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Dziewczyny zakupy przesliczne. Te buciki przeslodkie:-)
SylwiaZG
Fanka BB :)
Do Waszych zakupów dołączam kilka moich.
To pierwszy w życiu ciucholandowy zakup, o którym pisałam kilka dni temu. Jest supermiły - dopiero wyczytałam, że nie polecałyście "włochaczków", a to jest właśnie coś a'la angorka i nie mogłam się oprzeć, a do tego słodkie guziczki z pandą
A to licytacje sprzed chwili
dresik Disney
sweterek Adams
I coś dla mamusi - znów bez mierzenia, ale tak regulowane, że wierzę, że w końcu będę miała w czym śmigać tylko jakieś fajne trampy dokupić
Bojówki 9fashion
To pierwszy w życiu ciucholandowy zakup, o którym pisałam kilka dni temu. Jest supermiły - dopiero wyczytałam, że nie polecałyście "włochaczków", a to jest właśnie coś a'la angorka i nie mogłam się oprzeć, a do tego słodkie guziczki z pandą
A to licytacje sprzed chwili
dresik Disney
sweterek Adams
I coś dla mamusi - znów bez mierzenia, ale tak regulowane, że wierzę, że w końcu będę miała w czym śmigać tylko jakieś fajne trampy dokupić
Bojówki 9fashion
reklama
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Sylwia piekne zakupki:-)
Podziel się: