reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
a ja bym nawet nie pomyslala aby kupic ksiazeczke dla takiego malego szkraba! Cenna informacja..
Asia a ta mata jest sliczna!!!! Kurcze troche droga i sama nie wiem...

Asiu, ta ksiazeczka jest swietna. Ale musze sie nauczyc jeszcze bardzo duuuuuzo , bo dla mnie to ksiazeczka wydaje sie ciekawa na raz....a potem zadna atrakcja. A dla malego czlowieczka pewnie miesiac frajdy

Aniu, maty z opcja: gra cos- sa zawsze drozsze. A Asia pisala, ze akurat grajek srednio cieszyl Maje, wiec mysle ze bez muzyki kupie, a w moge przeciez karuzele z łóżeczka podlaczyc do tego pałąka i tez bedzie gralo

Saly część trójkolorowa jakieś 3 miesiące :) A kolorowa nawet 2 letnie dziecko jeszcze czasami ogląda. U nas sprawdza się metoda chowania części zabawek na jakiś czas - po ich wyjęciu z ukrycia radocha jak z nowych.

Asioczku - świetne te zabawki, zupełnie nie byłam świadoma, że są takie książeczki dla maluchów. A matę planowałam właśnie Tiny Love lub Fischer Price.

reklama
Hej Babeczki!

dyskusja zainspirowała i mnie do pooglądania mat edukacyjnych, wybór ogromny i pewnie decyzja będzie trudna, ale niektóre są świetne! Najchętniej zdałabym się na Wybór którejś z doświadczonych mam - asioczek, Ty polecasz swoją? Na Allegro - kilkanaście stron takich mat! I jedna ładniejsza od drugiej!

Przy okazji kopania na aukcjach znalazłam super zestaw ciuszków dla chłopaka! Mamy, które już wiedzą, że czekają na synusiów mogą sobie zerknąć.

56-62-68 FIRM.WIOSNA LATO CHŁOPIEC 0-3-6 M NOWE (324597831) - Aukcje internetowe Allegro

Koleżanka, która ma półtoraroczne dziecko napisała mi dzisiaj, że już by się nie zdecydowała na drewniane łóżeczko - stwierdziła, że te sprzedawane jako turystyczne są świetne - mają mnóstwo kieszeni i schowków, są poręczne i można je łatwo transportować. Rzeczywiście? Mogą służyć za normalne łóżeczko?
Są też też stosunkowo tanie - może więc kupić takie, zobaczyć, czy się sprawdzi, a jeśli dojdziemy do wniosku, że przydałoby się bardziej stabilne, kupić później drugie, a turystyczne i tak się przyda?

A co myślicie o takim wynalazku?

ŚLICZNE ŁÓŻECZKO/KOJEC TITI Z GONDOLA+ PRZEWIJ (320886856) - Aukcje internetowe Allegro

Nie pytam o design, ale o funkcjonalność:)

Przeglądam dalej i weryfikuję informacje o cenach - są wypasione turystyczne też:)

GRACO KOJEC..CONTOUR ELECTRA DELUXE KOL. 2008!! (321170324) - Aukcje internetowe Allegro

A tu być może ciekawy kojec dla asioczka, Nastorii, m_ktosi...

super kojec fisher price nawet dla dwojga (324234665) - Aukcje internetowe Allegro

Znalazłam kolejne turystyczne, które mi sie podoba

NOWOCZESNY KOJEC BABY TREND WEJŚCIE NA IPOD OD SS (324364657) - Aukcje internetowe Allegro

A takie z przewijakiem wyżej?

KOJEC GRACO Z 4 NAJNOWSZYCH KOLEKCJI 2008 HIT W US (325762848) - Aukcje internetowe Allegro
Doświadczone mamy - czekam na opinie!

Do góry