reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Bo ja snera jestem , omc małż smieje sie ze jak mam wydac na ciucha 100 zt to mi waz w kieszeni jajniki wygryzie:-D:-D:-D
A powaznie to ja poprostu lubie to polowanie na okazje,mam straszna satysfakcje jak upoluje cos fajnego za grosze. Szyc nie umiem , brak zdolnosci manualnych to chociaz do sznupania mam zaciecie:-D

reklama
Wiesz Saly a też mam tak samo jak ty jak coś wynajdę fajnego i taniego to lepiej się z tym czuję, niż coś drogiego

Przeglądałam wczoraj wieczorem rzeczy które dostałam od kumpeli i znalazłam tam ochraniacz na łóżeczko w misie. Znalazłam podobną pościel i mam potworna chęć ją zamówić. Choć słuchy mnie doszły że teściowa też już coś tam ma, a nic mi nie mówi, bo zabroniłam na razie jej cokolwiek kupować dla dziecka. Wiem, jestem egoistka, ale chce sama sobie wybrać niektóre rzeczy, takie jakie mi sie podobają a nie jej.
Wypatrzona pościel:

35izr0y.jpg

Saly - piękne rzeczy!! Ty to naprawdę masz nie lada oko!!!!
Nalia - pościel przesłodka.. oglądałam też takie jak byłam w hurtowni i były za 35 zł (przeróżne wzory!!!) czy ta cena się rózni od Twojej??

Aniu, te pościel wypatrzyłam w sklepie internetowym i cena dokładnie taka jak mówisz ok 35 zł. Ale sprawdzę jeszcze w hurtowni w Białymstoku, a nuż będzie trochę taniej.

Nalia pościel świetna.

A ja się pochwalę co na allegro wylicytowałam dla malucha i dla Majki przy okazji od tego samego sprzedawcy :)

Załączniki

• next.jpg
    next.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 30
  • next2.jpg
    next2.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry