reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Ludzikowa mamo, byłam wczoraj akurat w lidlu i niestety normalna paczka kosztuje około 30 zł, nie wiem, ile jest sztuk, bo nie chciało mi się walczyć z górą opakowań, ale wg info na półce to wychodzi 62 grosze za sztukę, czyli niemało

Potwierdzam - w 5 10 15 niezłe okazje! DO 70 procent. Ja kupiłam śliczny dresik i komplecik, oba przecenione z 49 na 15 zł! i super cieplutkie śpiochy zamiast za 29 to za 9:)

A w C&A dobre body z długim rękawem po 9 zł.

wczoraj w markecie Stokrotka, nawet nie wiedziałam, że taki jest kupiłam z promocji pieluchy huggies premium +50% za 38 złotych. Była też promocja na deserki z bobovity, po 2,19 sloiczek

w carrefourze jest promocja na pieluchy huggies premium mega paka (86szt) za 35 zl i do tego husteczki jeszcze dają (72 szt) :-)
jest też promocja na herbatki bobovity, i chusteczki johnsona.

reklama
Ja tez sie zastanawiam nad kupieniem fotelika... dla Wojtka...
Bo mały ma juz 8kg... i wyrósł praktyczie z fotelika:szok:
ja sie zastanawialam nad kupieniem wiekszeo ale czy On nie jest za mały by siedziec w wiekszym foteliku...

Do góry