reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ale to wychodzi, że pieluchy z Lidla są droższe niż huggies premium, nigdy lidlowskich na oczy nie widziałam ale cena rewelacyjna nie jest.

Huggiesy premium 3 za 99 szt w carrefourze są po 49,99 często z paczką chusteczek gratis.

reklama
ludzikowa mamo, nie wiem jakie są te pieluchy z lidla, ale za pampersy z rozciągliwymi boczkami zapłaciłam w poniedziałek w tesco 44 zl za 82 sztuki, a to wychodzi tez 53 gr za sztukę :tak:, aha i jeszcze bajka na VCD gratis. Fakt, że to była promocja, ale promocje na pieluchy są nagminne.

W Tesco Huggies Premium za 33,99 za 78 sztuk, za ok. 40 Huggies Classic 80 sztuk.
W Smyku 20% zniżki na zabawki Smiki.
Pieluszki z Lidla testowane - niestety mała ma po nich delikatnie odparzoną skórkę.

W sumie to piszemy tu o zakupach dla dzieci, a może też coś dla mam? Ostatnio szukałam fajnej czapki dla siebie i proszę jakie tu są świetne.Z resztą nie tylko czapki
DECOBAZAAR - SZARO
Z resztą dział dla dzieci też tam jest :)

Ostatnia edycja:
Jest teraz nowa seria Pampers Sleep and Play (pomarańczowe opakowanie) 3 jest 58sztuk za 29,90zł. lepiej dołożyć parę złotych do Pampersów Active Baby bo mają elastyczne boczki, a te Sleep and Play są jak Pampers 2.

Widziałam dzisiaj promocję w euro aptece na huggis premium za 37 zł (nie wiem czy to dużo czy mało bo ich nie używamy) i jeszcze jakieś słoiczki są tańsze.

ja ostatnio kupowałam w carrefourze chusteczki pampers clean&play w czteropaku za 18.90 sa fajne maja przyjemny zapach i cena tez symaptyczna:)

reklama
Byłam ostatnio w tesco, są przeceny na ciuszki z kolekcji cherokee. Ja zakupiłam 3-pak śliniaków za całe 4,5 zł:-) a chusteczki kupujemy w kauflandzie - dzidziusie 3pak za 11,99. W te pampersy po 40,99 też się zaopatrzyliśmy na zapas:-)

Do góry