reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
zanim powstanie ewentualny nowy wątek ja już wpisuję moje spostrzeżenia w dziedzinie UWAGA BUBEL:
1. pieluchy huggies classic, chyba gorsze nawet od naszych happy
2. patyczki z ogranicznikiem Bella: Baby Delfi, po zamoczeniu robi się z watki niekształtna masa, masakra, nie umywają się do tych firmy Cleanic

TESCO
Huggis Premium - wszystkie rozmiary - w promocji 35,99 zł.
I zimowe bardzo ładne kurteczki - wzory dla dziewczynek i chłopców przecenione na 14,50 i 19 zł.
I - to już nam się raczej nie przyda, ale może na prezent? Wyprzedaż rozmiarów Newborn - przynajmniej w Zielonej można bardzo ładne ciuszki Cherokee kupić za grosze.

CO do Huggis Clasik - dużo gorsze od Premium - szersze, twardsze, bez gumek z tyłu, ale u nas dramatu nie było - nic nie wyciekało, więc pewnie zależy od wymiarów dziecka i od sposobu zapięcia, bo trzeba dobrze ułożyć tył, z powodu braku gumeczek.

W Rossmanie promocja na zdjęcia do 6 listopada.
Pakiet 96 zdjęć za 26 złotych.
Zamówienie można składać w sklepie lub online na: http://www.fotouslugi.pl
Tamże świetne fotozeszyty, obniżka z 34,99 na 9,99, jak macie chwilkę, żeby się pobawić to polecam. Ja zrobiłam jeden z ciąży a drugi z pierwszych 2 miesięcy życia Milenki.

Prenumerata "Mamo to ja" w promocyjnej cenie - 12 numerów za 15,60 plus
jednorazowa opłata pocztowa 5 zł. Zamówienia można składać przez telefon
022 58 42 22. Nie wiem do kiedy obowiązuje ten promos, więc spieszcie się, jeśli macie ochotę;)

ha, ja już dostałam pierwszy numer z tej prenumeraty, a mam jeszcze dostać w ciągu miesiąca płyn do kąpieli i balsam Johnsona jako prezent gwarantowany, a te warunki prenumeraty obowiązują do 5 listopada czyli do jutra
kurteczki w Tesco, o których pisała Sylwia faktycznie były, ale jak na mój gust bardziej jesienne, a typowe zimowe kombinezony były po 50 i 60 zł, a tu kombinezon, o którym wczoraj pisałam

Załączniki

• Zdjęcia-0360.jpg
    Zdjęcia-0360.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Ja z kolei kupowałam u tego sprzedawcy pajace i bluzy dla Antka i byłam bardzo zadowolona
jaba16 Pajace śpiochy Early Days 3-6m mix wzorów (477018034) - Aukcje internetowe Allegro
A mam jeszcze pytanie - jakie macie materacyki w łóżeczkach? Ja właśnie się zastanawiam jaki kupić i w sumie chyba skłaniam się ku piankowemu...

Jeszcze co do promocji to jest wyprzedaż w 5 10 15, są śpiochy, pajace, grubsze rzeczy też. I wczoraj byłam na dziecięcym w C&A i wszystko jest 20% taniej.

Ostatnia edycja:
Do góry