reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
zanim powstanie ewentualny nowy wątek ja już wpisuję moje spostrzeżenia w dziedzinie UWAGA BUBEL:
1. pieluchy huggies classic, chyba gorsze nawet od naszych happy
2. patyczki z ogranicznikiem Bella: Baby Delfi, po zamoczeniu robi się z watki niekształtna masa, masakra, nie umywają się do tych firmy Cleanic

TESCO
Huggis Premium - wszystkie rozmiary - w promocji 35,99 zł.
I zimowe bardzo ładne kurteczki - wzory dla dziewczynek i chłopców przecenione na 14,50 i 19 zł.
I - to już nam się raczej nie przyda, ale może na prezent? Wyprzedaż rozmiarów Newborn - przynajmniej w Zielonej można bardzo ładne ciuszki Cherokee kupić za grosze.

CO do Huggis Clasik - dużo gorsze od Premium - szersze, twardsze, bez gumek z tyłu, ale u nas dramatu nie było - nic nie wyciekało, więc pewnie zależy od wymiarów dziecka i od sposobu zapięcia, bo trzeba dobrze ułożyć tył, z powodu braku gumeczek.

W Rossmanie promocja na zdjęcia do 6 listopada.
Pakiet 96 zdjęć za 26 złotych.
Zamówienie można składać w sklepie lub online na: http://www.fotouslugi.pl
Tamże świetne fotozeszyty, obniżka z 34,99 na 9,99, jak macie chwilkę, żeby się pobawić to polecam. Ja zrobiłam jeden z ciąży a drugi z pierwszych 2 miesięcy życia Milenki.

Prenumerata "Mamo to ja" w promocyjnej cenie - 12 numerów za 15,60 plus
jednorazowa opłata pocztowa 5 zł. Zamówienia można składać przez telefon
022 58 42 22. Nie wiem do kiedy obowiązuje ten promos, więc spieszcie się, jeśli macie ochotę;)

ha, ja już dostałam pierwszy numer z tej prenumeraty, a mam jeszcze dostać w ciągu miesiąca płyn do kąpieli i balsam Johnsona jako prezent gwarantowany, a te warunki prenumeraty obowiązują do 5 listopada czyli do jutra
kurteczki w Tesco, o których pisała Sylwia faktycznie były, ale jak na mój gust bardziej jesienne, a typowe zimowe kombinezony były po 50 i 60 zł, a tu kombinezon, o którym wczoraj pisałam

Załączniki

• Zdjęcia-0360.jpg
    Zdjęcia-0360.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Ja z kolei kupowałam u tego sprzedawcy pajace i bluzy dla Antka i byłam bardzo zadowolona
jaba16 Pajace śpiochy Early Days 3-6m mix wzorów (477018034) - Aukcje internetowe Allegro
A mam jeszcze pytanie - jakie macie materacyki w łóżeczkach? Ja właśnie się zastanawiam jaki kupić i w sumie chyba skłaniam się ku piankowemu...

Jeszcze co do promocji to jest wyprzedaż w 5 10 15, są śpiochy, pajace, grubsze rzeczy też. I wczoraj byłam na dziecięcym w C&A i wszystko jest 20% taniej.

Ostatnia edycja:
Do góry