reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ja dla bezpieczeństwa nie wchodzę do sklepów z odzieżą dziecięcą, bo te ciuszki są tak urocze, że bym wykupiła pół sklepu. Robią teraz tak cudne te ciuszki, żeby tylko nas skusić do kupowania. Szkoda, że dziecko tak szybko z nich wyrasta;-).

reklama
8b4c593326c3736c.jpg

65cb0bded3eba859.jpg

3c0ec21ea3d2153e.jpg

w końcu łóżeczko dla Naszego Bąbla:)

hm, wygląda trochę, jak sofa obudowana łóżeczkiem, ale pewnie tak ma być ;-)
tę karuzelę to bym umieściła z drugiej strony, bo chyba będzie przeszkadzać w wyciąganiu i wkładaniu dziecka do środka... tylko ze tu z drugiej strony chyba nie można

Ostatnia edycja:
ilonka moim zdaniem łóżeczko super i takie masywne,i kolor też mi się podoba.Ja mam zwykłe sosnowe po synku ale jeszcze w piwnicy żeby nie zapeszać...

rapunzel
to łózeczko to tez sofa:) zmienia sie na sofe dlatego te poduchy...pozniej odkreca sie boki i zmienia na łózko dla dzidzi. karuzela byla zakupiona wczesniej ale nie pasuje.:)

Ostatnia edycja:
ilonko, to trzeba przyznać, ze takie łóżeczko to pewnie spory wydatek, ale za to na lata. Bardzo mądrze i praktycznie.

reklama
Do góry