reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Taka Mama i Ganiolek - śliczniusie te wasze pokoiki-brakuje już tylko maleństwa.Środki lokomocji też bardzo ładne !!
Jaosia - bardzo ładny i praktyczny ten leżaczek.Ja właśnie czekam na listonosza kiedy mi przyniesie.

A taki oto kojec już do nas płynie-niestety trzeba trochę na niego poczekać(ok 5 tyg.).Ja flaki sobie wyprówałam na licytacjach na allegro i dopiero post Kasi mnie uświadomił,że przecież koleżanka jest w Usa i mogłaby popatrzeć na ceny tam.I byłam w szoku-kupiła mi go za 99 dolarów !!Plus przesyłka 38 dol-ale i tak w sumie udało nam się go kupić za połowę ceny u nas.Dobrze,że wózek planujemy kupić dopiero na wiosnę-rozbudowaną spacerówkę-już sie orientowałam i ceny też co najmniej o połowę niższe-jeszcze jak sie na okazję trafi i akurat jest promocja....Teraz mamy od koleżanki głęboko-spacerowy-myślę,że na razie wystarczy.

Załączniki

• kojec.jpg
    kojec.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
ganiolek najbardziej mi się podoba ten organizer na łóżeczko. Ja kupiłam w TESCO taki do powieszenia na drzwi, ale go powieszę na ścianie, bo ma chyba 120 cm wysokości i 4 pary dużych kieszeni

Kobietki, śliczne pokoiki mają Wasze dzieciątka.
Mi się udało dziś ufocić nasz.
pokojcq6.jpg

pokoj1xa4.jpg

pokoj2ll2.jpg

pokoj3uq3.jpg

pokoj4yh2.jpg

pokoj7ud2.jpg

pokoj8fu3.jpg

pokoj9er7.jpg

Dodatkowo kołyska przy naszym łóżeczku
pokoj5mi6.jpg

i mata
pokoj6qc9.jpg

jussti, toz to arcydzielo!!!!!Genialnie zrobiony pokoik. Ja sie nawet nie wychylam z wlasnym teraz , bo to tylko kacik przechodni montowany w pospiechu i prowizorce...
Jestem pod wielkim wrazeniem

Jussti pokoik super, zdradź proszę jakie farby masz na ścianie, myślę o podobnym zestawieniu do jednego z pokoi dziecięcych. I jakie masz rozmiary sako od 2 dni przymierzam się do zakupu i zdecydować się nie mogę.

reklama
Asiu, a ja mam takie pytanie: co dokladnie zapakowalas mezowi do torby na wyjscie? Tylko ubrania dla siebie i Tomcia?Bo wlasnie nad tym siedze...profilaktycznie wlozylam temu mojemu pacankowi zestaw na zimno i cieplo, ale nie wiem na co jeszcze powinnam zwrocic uwage, a zostawic to Ł. to bede boso wracac ze szpitala:-p

Do góry