reklama
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Ajak super!! Zainspirowalas mnie i juz mniej wiecej wiem jak bedzie wygladal Kubusiowy pokoj w nowym domku!! Sliczne animacje na scianach!!!!!!!
A my dzis kupilismy nowy wozek
A my dzis kupilismy nowy wozek
Aniu - super wozeczek !!! Więc wyprawka już kompletna?
Ja właśnie przegrałam kolejną licytację kojca-tym razem naprawdę szlag mnie trafia-muszę iść się gdzieś wyładować !!Mam za swoje-nie posłuchałam Jussti-dopiero po przegranej sprawdziłam jej sposób na wygrywanie-teraz już wiem jak to mnie przelicytowują w ostatniej sekundzie .
Ja właśnie przegrałam kolejną licytację kojca-tym razem naprawdę szlag mnie trafia-muszę iść się gdzieś wyładować !!Mam za swoje-nie posłuchałam Jussti-dopiero po przegranej sprawdziłam jej sposób na wygrywanie-teraz już wiem jak to mnie przelicytowują w ostatniej sekundzie .
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Halinko pewnie jeszcze nic straconego i trafisz na jakas fajna oferte! I Jak juz znasz sposob licytacji to tym razem sie uda:-)
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Ajak piekny kacik zrobilas Igorkowi.:-);-)
Ania wozek superancki:-);-)
Ania wozek superancki:-);-)
izoldzia
Fanka BB :)
Ania wózeczek super ja mam Twistera(którego usiłuje sprzedac) i powiem Ci ze bardzo byłam z niego zadowolona.Te pompowane koła na nasze chodniki rewelka
i nawet jak złapiesz gumę to w rowerowym detke dokupisz...........ale się rozpisałam
Halinka do trzech razy sztuka.................................
i nawet jak złapiesz gumę to w rowerowym detke dokupisz...........ale się rozpisałam
Halinka do trzech razy sztuka.................................
ajak
Początkująca(y)
Aniu - wózek wygląda super
(My jutro albo pojutrze odbieramy swój to też wkleję zdjęcia)
A animacje na ścianie kącika to naklejki na ścianę kupione na Allegro. Naprawdę wyglądają super, na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciach, tak więc polecam.
(My jutro albo pojutrze odbieramy swój to też wkleję zdjęcia)
A animacje na ścianie kącika to naklejki na ścianę kupione na Allegro. Naprawdę wyglądają super, na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciach, tak więc polecam.
reklama
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
Ajak a mozesz wkleic linka na aukcje naklejek? i oczywiscie szekamy na zdjecia karocy
Podziel się: