reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Aniu wozeczek sliczniutki :-):-)
Czyzby ten od tesciowej sie jedna nie podobal? w sumie rozumiem bo kazda z nas sobie juz jakis upatrzyla i tez bym nie chciala miec taki jakiego bym nie chciala.
Zawsze ten mozesz schowac jak tesciowa przyjedzie;-);-)

reklama
Monika to byl dzis nieplanowany zakup ale spodobal nam sie i juz:-) beda dwa wozki a tesciowa sie nie martwie, nie obrazi sie bo z jakiej racji, zreszta ona jest spoko... drugi (tesciowy) wozeczek sie przyda np u babci, na dzialce albo u niani...;-)

Jak ktoś ma Leroy'a blisko to tam są różne naklejki - widziałam śliczne księżniczki oraz szablony na ścianki. Śnieżka ma specjalne farby do pokoi dziecięcych

Ajak pokoik piękny jak z obrazka, teraz wiem czego mnie brakuje na ścianach, te naklejki to świetny pomysł

Ania mamy takie same wózeczki, tylko ja mam w kolorze turkusowum :tak:

Przedstawiam naszą karocę :)
To Emmaljunga Smart Duo Combi - zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia ;)

Załączniki

• IMG_3078.jpg
    IMG_3078.jpg
    567,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3083.JPG
    IMG_3083.JPG
    422,1 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_3084.JPG
    IMG_3084.JPG
    474,1 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_3082.JPG
    IMG_3082.JPG
    451,3 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_3088.JPG
    IMG_3088.JPG
    452,4 KB · Wyświetleń: 60
ajak pokoik swietnie zrobiony az ja tez zaczelam myslec o takich naklejkach zeby zrobic nad lozeczkiem no wozeczek tez wypasiony Igorek bedzie mial wszystko co najlepsze:-):-)

reklama
a oto komplecik któremu nie mogłam się oprzeć:-)

jak końcu poukładam wszystkie rzeczy to wrzuce zdjątka pokoju małego :)

Załączniki

• P1040183.jpg
    P1040183.jpg
    372,5 KB · Wyświetleń: 64
Do góry