reklama
Marika30708
Fan(ka)
Ani słodziutkie ubranka, a ta kurteczka, no po prostu prześliczna. Halinko śliczna bluzka
Marika30708
Fan(ka)
TPAF10 Tunika Kimono Asymetryczna - hit! (324576026) - Aukcje internetowe Allegro
Patrzcie jaką fajną niedrogą i na ciążę znalazłam tuniczkę, popatrzcie jeszcze w przedmiotach jakie fajne rzeczy niedrogie ma ten sprzedawca, tylko ze przesyłka droga.
A to dwa kombinezony, już kiedyś o nich pisałam, ten fioletowy rozm 74, ten beżowy rozm 68 ale wyglądają na takie same
Patrzcie jaką fajną niedrogą i na ciążę znalazłam tuniczkę, popatrzcie jeszcze w przedmiotach jakie fajne rzeczy niedrogie ma ten sprzedawca, tylko ze przesyłka droga.
A to dwa kombinezony, już kiedyś o nich pisałam, ten fioletowy rozm 74, ten beżowy rozm 68 ale wyglądają na takie same
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Monika te kombinezony super - jak dla bliźniaków (czy nam o czyms nie powiedziłaś???:-):-):-))
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
ona mika sliczne!!!!!! juz widze jak dzidzia bedzie w tym wygladala:-)
Marika30708
Fan(ka)
Kosztowały 19.99zł to kupiłam 2, innego kroju Jak co to siostrze oddam bo ona ma przesądnego narzeczonego i nie pozwala nic jej kupować, więc swoje zakupy robię z myślą o niej
reklama
Ania101281
Mamusia Kubusia!!
bzdura z tymi przesadami!!!!!! Tyle rzeczy trzeba kupic dziecku ze nie sposob zrobic tego na ostatnia chwile!!!
Podziel się: