reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
To podrzucę jeszcze jedną mebelkową inspirację. Taki zestaw do pokoju dziecięcego właśnie kupiła moja koleżanka. Jak się przypatrzycie, zobaczycie słodkie misie w drewnie:)

Dziewczyny dzięki za słowa uznania dla mojej wanienki :)
Ja sama przed zakupem poszłam do łazienki zobaczyć czy wygodni mi będzie, ale ja mam długą wannę i można spokojnie siąść na skraju wanny i jest super wygodnie, myślę że nawet lepiej niż stać. Patrzyłam też ten stojący stelaż i jakoś mnie te cienki rurki nie przekonały bałąbym sie że nogą o którąś zaczepię i tragedia gotowa, poza tym wtedy zajmuje to sporo miejsca a ja mam małą łazienkę i gdzie wtedy u dużym pokoju??
Asioczek super że mnie utwierdziłaś w słuszności wyboru, wanienkę widziałąm na własne oczu i jest przepiękna ale ten stelaż to taki trochę zakup w ciemno.
jussti link do stelaża STELAŻ Z REGULACJĄ do WANIENKI wanny ONDA*ZESTAW (317664753) - Aukcje internetowe Allegro
aukcja z wanienką już jest zakończona ale to byłą opcja kup teraz i sprzedający ma dużo produktów więc pewnie jutro aukcję znów wystawi, możesz sprawdzić w "pokaż przedmioty użytkownika" a aukcja byłą taka:
OKBABY wanienka ONDA kolory FLASH nowość !!!!!!! (317665206) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym mi też się podoba bardzo zielony i to taki rażący nawet więc nie jesteś tu odosobniona ;)
Dziewczyny mebelki śliczne szkoda tylko że ja mam tylko jeden pokój dla siebie bo mieszkam z rodzicami i będę się musiałą nieźle gimnastykować żeby zmieścić łóżeczko a o komodzie to nawet juz nie ma mowy dlatego rekompensuję sobie jak mogę gadżetami

Przekonałyście mnie kochane do tej wanienki. Wczoraj jeszcze raz zobaczyłam ją na allegro i coraz bardziej mi się podoba. :-D
Ja jakoś z zakupami jeszcze się wstrzymuję, może dlatego, że mam sporo po Maciusiu. Muszę tylko dokopać się do wszystkiego.:-)

Acha i mebelki do pokoimu tez ładniutkie. My ostatnio umeblowaliśmy Maciusiowi pokoik ale mebelkami z Ikea. Teraz wygląda bardzo kolorowo.:-)

reklama
Do góry