reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Jussti, istne cudownosci, a pajacyk z zyrafka wymiata. Sliczne:-)I jak nie kochac allegro?:tak:

Justi ale super zestaw - tak mnie waszymi zdobyczami podkusiłyście że dla Majki czegoś szukam, chociaz ona i tak ma szafę pełną ubrań ale niektóre letnie są takie fajne zestawy.

Ona_milka zakupy lepiej rozkładać w czasie - łóżeczko niezależnie od płci mieć musicie. Ja mam ten sam model ale bez opcji kołyski i szuflady.

w wersji z dwudniową lokatorką wyglądało ono tak:

A taki mamy kącik do przewijania umiejscowiony na pralce (przewijak bez pokrowca)

Jussti ja też jestem wielbicielka niebieskiego Maja jako niemowlak brana była z tego powodu za chłopca :)

Oto Maj w wersji blue :)

Jejku jaka urocza, aż nie wierze, że ja będę miała w sierpni taka słodkość. A w łóżeczku prezentuje się niesamowicie

Właśnie mi się przypomniało ze u nas się sprawdziła poduszka trójkątna dla niemowlaków - zapobiega ulewaniu a Maja mały jadek miała z tym problem. Opcja dla oszczędnych podłożyć 2 równe ksiązki pod nozki łozeczka - ale dla mnie taka konstrukcja była zbyt niestabilna.

jakie piekne dzieciatko w tym łozeczku!! ja tez chce takie!!! o wkład sie juz postarałam ale powiedz asioczek skad takie piekne poscielki wziac?

Rotaneczka komplet pościeli to seria z misiem Drewexu - osobiście kupowałam na allegro po obejrzeniu na żywo w sklepie :)

reklama
Asioczek - Majeczka cudnie wyglądała w tych niebieskościach i zieleniach, właśnie większość ciuszków mam takich, no jeszcze są żółciutkie, bo to mój ulubiony kolor i kilka czerwonych jeszcze. Mam już pół szafy ciuchów dla maluszka, a teraz jak dojdzie ostatni zakup, to już całą szafę zajmą :-D
A takie mebelki zamierzam dzidkowi ustawić w pokoiku, oczywiscie na początku łóżeczko nie będzie od tego kompletu ;) no i biurko też niepotrzebne będzie, tylko szafa, komoda, regał i półeczka
ordo.jpg

Do góry