asioczek
Fan(ka)
Evciu karuzelka jest fajna - melodyjki są ok, światło karuzelki spokojnie wystarczy do nocnego karmienia, ale nie oszukujmy że jest to lampka raczej rozpraszacz mroku. Jedynym minusem jest jej bateriożerność. Mój mąż przerobił ja na zasilaną zasilaczem pasuje idealnie starszy model ładowarki do nokii. Nie wiem jak z akumulatorkami, bo u nas nie były potrzebne. U nas grała karuzelka przez 2 lata i po wypraniu zwierzaków jest jak nowa. Przy zupełnym maluszku nie przeszkadza po zamocowaniu, a starsze dziecko jak ma obniżone dno łóżeczka tak szybko jej nie złapie więc jest ok.
Misia piękna pościel. taka dziewczęca.
Sylwia zakup należy przetestować A zakup wózka to koniecznie
Galareciu świetny komplecik jak dołożysz te dodatki o których piszesz wyglądać będziesz bosko.
Pieluszki ja na początek kupiłam sprawdzone Pampersy i to 1 rozmiarowo od 2 dużo sie nie różnią, ale mają zupełnie inne wykonanie. Mają taką specjalną siateczkę która oddziela luźną kupę od skóry maluszka. Niestety są tylko w małych opakowaniach i są droższe, ale z jakości byłam bardzo zadowolona.
Na później dla tych co mają w mieście Carrefoura polecam kartonowe opakowania Pampersa - jak jest promocja bardzo korzystna ilość do ceny wychodzi.
Misia piękna pościel. taka dziewczęca.
Sylwia zakup należy przetestować A zakup wózka to koniecznie
Galareciu świetny komplecik jak dołożysz te dodatki o których piszesz wyglądać będziesz bosko.
Pieluszki ja na początek kupiłam sprawdzone Pampersy i to 1 rozmiarowo od 2 dużo sie nie różnią, ale mają zupełnie inne wykonanie. Mają taką specjalną siateczkę która oddziela luźną kupę od skóry maluszka. Niestety są tylko w małych opakowaniach i są droższe, ale z jakości byłam bardzo zadowolona.
Na później dla tych co mają w mieście Carrefoura polecam kartonowe opakowania Pampersa - jak jest promocja bardzo korzystna ilość do ceny wychodzi.