reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Dziewczyny może nie słusznie a może tylko ja źle trafiłam ale uważajcie na Allegro na sprzedawcę baby-time.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12251737
Chyba po raz pierwszy miałam jakieś przeczucie, że zamówiony towar wzięłam na próbę...:confused2: Zapłaciłam tylko 24 zł a na 3 zamówione rzeczy tylko jedna się zgadzała bez zarzutów. Jak dla mnie to za mało.

reklama
Dziewczyny czy mozna gdzies dokupic do fotelika samochodowego sama wkladke dla niemowlat?? Mam fotelik, ale bez tej wkladki :-(

Tomeme Tippee - bardzo ładne butelki szczególnie różowe z aplikacjami, bardzo fajny maja ten smoczek szeroki i rzeczywiście najbardziej przypomina sutek. mam nadzieje ze się sprawdza. Na wszelki wypadek ma tez jedna małą Aventu. Co do wyjścia ze szpitala to moja teściowa kupiła kombinezonik /lekki bo lekki ale kombinezonik/ twierdzi ze w lipcu może być zimno może lać deszcz i wiać... No nie wiem...

Dziewczyny mam pytanie odnośnie smoczkow, butelek... uwazacie, ze powinny byc z jednej firmy? czy to bez wiekszego znaczenia?

Mi też się wydaje, ze to bez znaczenia. Ja zakupiłam butelki Aventu, smoczek NUKa :-). Na razie tylko jeden, zobaczymy, czy Młodemu podpasi ;-).

Odnośnie ubrania na wyjście ze szpitala to chcę coś takiego kupić, żółtą i do tego pajaca wezmę jakby miało być przez przypadek tak zimno jak teraz. Chyba wystarczy.

WYPRAWKA NIEMOWLĘCA "Giraffe" 5-CZ r56 (659239149) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze chcę kosmetyki do domu kupić ale nie bardzo wiem co będzie potrzebne. Na pewno płyn do kąpania nawilżający, ale co jeszcze?

chcę kosmetyki do domu kupić ale nie bardzo wiem co będzie potrzebne. Na pewno płyn do kąpania nawilżający, ale co jeszcze?
z doswiadczenia wiem, ze nie ma co obkupywać się w kosmetyki, wystarczy mydełko [ ja kupuje oillan] do tego kremik zajka[ na poczatek malutki, aby sprawdzić czy nie ma uczulenia] z zasypki to mączka ziemniaczana [ przy córeczce sprawdziła się najlepiej]

reklama
mi moja polozna mowila zeby plyn do kąpieli dawac dopiero od 1 miesiaca zycia nie wczesniej, nawet na nie ktorych opakowaniach to piszę. np z nivei,

a mam pytanie odnosnie tego wozka :
Wózek CONECO TOLEDO 2009 +TORBA+FOLIA+WYS. GRATIS (653687156) - Aukcje internetowe Allegro

bo bardzo mi się spodobal a nie jestem pewna czy ta gondola nie jest za mała jak myslicie ?

aa i jeszcze jedno co lepiej uzywac krem przeciw odparzeniom czy zasypkę czy to i to bo szcerze mowiac niewiem

Ostatnia edycja:
Do góry