reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Ooo to też sprawdzę, bo ten drewex tez masakrycznie drogi i niewiele tego znalazłam na allegro, chociaż teściowa przekonuje mnie, żeby kupić sobie tylko jeden ekstra komplecik, a ona zmiany poszyje, wystarczy znaleźć fajny materiał, więc chyba skorzystam.

Ooo to też sprawdzę, bo ten drewex tez masakrycznie drogi i niewiele tego znalazłam na allegro, chociaż teściowa przekonuje mnie, żeby kupić sobie tylko jeden ekstra komplecik, a ona zmiany poszyje, wystarczy znaleźć fajny materiał, więc chyba skorzystam.

To ty pożycz od kogoś jeden komplet na wzór i sie nie zastanawiaj :tak: będziesz miała ładniejsze od tych kupionych :tak:

No hej Laski :)

Wrzucam fotki mojego nowego nabytku dla Malucha :) - odkupiłam wczoraj od znajomej.

Jeszcze nie sprawdzałam, bo nie ma baterii, ale ma funkcję bujania (można ustawiać czas i prędkość), jakies melodyjki i odgłosy natury i takie tam bajerki :) Jestem zadowolona :)

reklama
Agoranko jest słodka ale to jest huśtawka nie leżaczek, bejbik może się w tym bujać kiedy skończy ok 4 miesiące i będzie mógł siadać. Mam taką huśtawkę tylko że z FP muzyczny ocean. Poszukaj w necie, bo mi się wydaje że takiego noworodka nie wolno do tego wkładać.

Do góry