matylda1405
Lipcowe mamy'09
Nie znam firm o ktorych piszesz. Mi kolezanka polecala - Feretti Witamy - Feretti - Naturalna i bakteriostatyczna pościel dla dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dostałam dziś paczkę z tą bluzką i załapałam się na opierdziel-od kogo? Oczywiście od mojego kochanego męża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otóż bluzka ogólnie jest świetna ale na mnie za mała Rozmiar uniwersalny ale ja wyglądam w nim jak kiełbasa w zaćiasnym flaku i tyle. No i jego zdaniem wyrzuciłam pieniądze w błoto itd i UWAGA teraz najlepsze-mam już więcej nic nie kupować na allegro. Jego niedoczekanie.
Ja miałam Drewexa - dla Jagody. Z poszewki na podusie korzysta do dzis i poza tym ze sprałam kolory bo kilka razy to gotowałam jak była malutka to "trzyma sie kupy" . i myslę ze poszewki na kołderkę też jeszcze wytrzymaja drugiego dzidziusia. Poza tym dostałam chyba 3 komplety od siostry po jej dzieciach wiec może jeszcze jakis dokupię i wystarczy. Jesli chodzi o ochraniacze na szczebelki to mam 2 i tez mam nadzieje ze wytrzymają. Baldachimu nad łóżeczko nie polecam - bo to jest siedlisko kurzu. Fakt ze ładnie wygląda i kupiliśmy cos takiego dla Jagody ale teraz juz tego nie założę. U nas spełniało tylko rolę zasłonki od telewizora - mieszkaliśmy wtedyw jednym pokoju i tv stał dokładnie naprzeciwko główki Jagody wiec zeby jej światło nie mrugało po oczkach to zasłanialiśmy ja baldachimem i było ok ale jka juz troche podrosła i opuściliśmy dno łózeczka to wystarczyły ochraniacze na szczebelkiJa wracam do pytania alicante - też jestem zainteresowana, a fereti ...noooo cóż jest troszkę przydroga. Chciałabym kupić chociaż ze 3 komplety, więc cena jest tu istotna.
Ma któraś już wyrobioną opinię na temat pościeli???