reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Iwon czy ten kumpel nie przesadził??? Nie chce mi się wierzyć. :szok::szok::szok::szok: Tym bardziej, że moja siostra szczepiła Antosia i kupowała 5w1 za 300 zł i myślała nad rota-wirusami ale ile za to, to nie wiem no i na pneumokoki z tego co wiem to też nie jest aż taka droga. Ale nie chce pisać i zmyślać, bo konkretnie nie wiem.

reklama
ehhh ludzie szaleja :( Ja rozumiem zaszczpeic dzieci na podstawowe choroby, ale po co ne pneumococi ! preciez te wsyztski ebakterie kotre wywołuja rozne choroby np sepse - modyfikuja sie . wiem bo sama w wieku 3 lat bylam chora na sepspe -czyli posocznice menigococowa kotra juz teraz nie wystepuja , teraz inne wirusy je wywołuja, wiec nie ma sensu. Tak samo jak szczpeienie przeciw grypie, szczepimy sie na wystepujace juz wirusy grypy a nie na te kotre beda wystepowac czyli nie ma sensu a tylko szkodzi, wiekszosc lekarzy odradza poniewaz jak sie czlowiek zaszczpei a nie daj boze zachoruje to o wiele bolesniej przechodzi grype i ma sie wiecej powikłan .

Asiu ja tam nie wiem??!! Tez co prawda nie chce mi się wierzyć że aż tyle dał za te szczepienia... Ale z drugiej strony wcale się nie zdziwię jak by się okazało że po prostu chodzą tez do jakiejś prywatnej kliniki z ta małą i dlatego taka kwota.

Iwon może i chodzą. Zresztą są ludzie, których stać na tego typu szczepienia i może i płacą takie pieniądze. Ja osobiście myślę o tej samej szczepionce co moja siostra i na rota-wirusy bo to dziecko ciężko przechodzi. Najlepiej to chciałabym, żeby mi dziecko nie chorowało to bym była najszczęśliwsza na świecie:-):-):-)

Pewnie tak. A ja już się boję gorączki, kataru i kaszlu, bo ja ogólnie jestem panikara. I mam wrażenie, że lekarze w przychodni będą mnie nienawidzić, bo z każdym piernięciem będę u nich.

Oby tak nie było. Bo ja twardzielke to tylko zgrywam a w rzeczywistości sama kruchość;-);-);-) Hymmm jak to ładnie i poetycko zabrzmiało:-):-):-)

reklama
Do góry