reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
kaciuszka- nosidelko kupilam gdy maly nie pozwalal mi nic w domu zrobic, bo chcial sie tylko nosic, mi rece odpadaly, a pozatym nie mialam jak wyskoczyc do sklepu bo wozek nie zmiescilby sie do bagaznika. Doszlam do wniosku, ze jak go nosze na rekach to kregoslup ma jeszcze mniej punktow podparcia, bo rece mam tylko dwie :-D A jak dobrze pozaciagalam paski, to on byl tak wtulony we mnie i caly ciezar rozkadal sie rownomiernie. Pozatym nie nosi sie dziecka w nosidelku caly czas, a ile maly mial radochy to jego :tak:

Załączniki

• DSC03607.jpg
    DSC03607.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC03608.jpg
    DSC03608.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 39
Moja czesciej jest w lozeczku turystycznym niz zwyklym przez te podroze, ale lozeczk jest beeee bo za malo miejsca hehe EWA kurcze jak tak piszesz z tym kojcem to moze faktycznie nie oplaca sie kupic. Zwlaszcza, z e my znow wyjezdzamy jutro....

Co do nosidelek to mam od kolezanki i zupelnie mi sie nie sprawdzialo w podrozy. Na lotnisku jak mialam sama mala wsadzic w nosidelko na stojaco to tylko sie wkurzylam... mala sie rozpłakala i nosidelko poszlo do walizki. Wyjelam chuste , ktorej mala nie za bardzo lubila od malego, wiec jej nie uzywałam... Wzielam ja bo cos mnie tknelo. Zalozylam chuste wlozylam mala i rewelacja!!!!!!
Teraz na lotnisku i w samolocie to tylko chusta.

Anka mam pytanie do Ciebie, bo o chustach pewnie wiesz najwiecej.
Do ilu kg sa chusty? 15? czy nieco wiekszych 'klopsow' tez mozna dzwigac?:rofl2:

reklama
Do góry