reklama
vercik_86
Fanka BB :)
No my chrzciny bedziemy dopiero robic sa 25 grudnia, wiec pewnie my duzych prezentow mu nie zrobimy bo i tak sie oblowi dzien pozniej. A pozniej czlowieku wez to jeszcze ze soba na wyspe.. no chyba ze paczka nam zostanie do wyslania
justysia85
AJA WŁAŚNIE ZAKUPIŁAM NA ALLEGRO O TO TAKI GRYZACZEK!!!
TOMMEE TIPPEE GRYZAK DZIĄSEŁKA 2 KOLORY SKLEP (820468300) - Aukcje internetowe Allegro
BO ZA HU HU NIE MOGŁAM DOSTAC TEGO U NAS.BABY OCZY ROBIŁY ,ŻE TAKIE COS JEST!!!
TOMMEE TIPPEE GRYZAK DZIĄSEŁKA 2 KOLORY SKLEP (820468300) - Aukcje internetowe Allegro
AJA WŁAŚNIE ZAKUPIŁAM NA ALLEGRO O TO TAKI GRYZACZEK!!!
Lena bardzo lubie tego gryzaka :-)Fajny jest . Ja zaopatrzylam sie od razu w gryzaki etap 2 :-)
my tez mamy tego gryzaczka, super. kupilam tez innego z firmy TT ale moj madry maz wyparzyl zanim dal Mari a raczej zanim mial dac bo jak sie domyslacie te zelowe wklady sie stopily glupek jeden i musialam kupic drugi
justysia85
stopi ,a co to za gryzak na etap drugi??
Otatnio myślałam co u CIEBIE ,bo sie nie odzywasz !!??
Jak LENKA??
Jak LENKA??
justysia85
stopi ,a co to za gryzak na etap drugi??
Jak LENKA??
haa , już wiem co to etap2!!Jaki człowiek głupi czasem ,heehee!!!
DZiewczyny widziałyscie cos takiego ,ja pierwszy raz widze i jakos nie jestem przekonana do tego typu kamienia,nie ma jak to mamusia,tatuś i braciszek który karmi.I ta zabawa z łyżeczką.
http://www.allegro.pl/item824072149_ok_sassy_gryzak_do_owocow_i_warzyw.html
Ostatnia edycja:
dziuuula
haa , już wiem co to etap2!!Jaki człowiek głupi czasem ,heehee!!!
DZiewczyny widziałyscie cos takiego ,ja pierwszy raz widze i jakos nie jestem przekonana do tego typu kamienia,nie ma jak to mamusia,tatuś i braciszek który karmi.I ta zabawa z łyżeczką.
<OK> SASSY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (824072149) - Aukcje internetowe Allegro
Justysia a moim zdaniem to bardza fajna rzecz. Dziecko moze smakowac. gryzc cos nowego. Taki gryzak nie zastepuje normalnego karmienia. Bynajmniej nie powinien. To chwilowa zabawa takim 'sprzetem":-) Dziecko uczy sie gryzienia, bezpiecznego. My nie posiadamy takiego gryzaka [jeszcze]
Hej dziewuszki :-)
Jeśli chodzi o prezenty, to ja swojemu Tomkowi, jak miał chyba 3 miesiące kupiłam pianinko z Fisher Pricea FISHER PRICE PIANINKO ŚPIEWAJĄCE GWIAZDKI,GRATIS (837801402) - Aukcje internetowe Allegro . Mogę je szczerze polecić. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Tomek bawi się nim do dziś i nie pamiętam żebyśmy wymieniali baterie, a Tomcio na prawdę często na nim gra. Teraz właśnie Adaś siedzi w leżaczku i gra mi tu jakiś koncercik
Organki może i nie najtańsze, ale dzieci lubią się nimi bawić. Sama kupiłam je, bo córka kuzynki dostała na chrzciny identyczne i bardzo je lubiła i świetnie się nimi bawiła.
Jeśli chodzi o prezenty, to ja swojemu Tomkowi, jak miał chyba 3 miesiące kupiłam pianinko z Fisher Pricea FISHER PRICE PIANINKO ŚPIEWAJĄCE GWIAZDKI,GRATIS (837801402) - Aukcje internetowe Allegro . Mogę je szczerze polecić. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Tomek bawi się nim do dziś i nie pamiętam żebyśmy wymieniali baterie, a Tomcio na prawdę często na nim gra. Teraz właśnie Adaś siedzi w leżaczku i gra mi tu jakiś koncercik
Organki może i nie najtańsze, ale dzieci lubią się nimi bawić. Sama kupiłam je, bo córka kuzynki dostała na chrzciny identyczne i bardzo je lubiła i świetnie się nimi bawiła.
reklama
adudz82
Lipcowa mamusia :)
już to któraś pokazywała wcześniej, nie wiem czy na tym wątku czy na innym,DZiewczyny widziałyscie cos takiego ,ja pierwszy raz widze i jakos nie jestem przekonana do tego typu kamienia,nie ma jak to mamusia,tatuś i braciszek który karmi.I ta zabawa z łyżeczką.
<OK> SASSY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (824072149) - Aukcje internetowe Allegro
ale ja też chyba wolę zabawę z łyżeczką, talerzykiem i jedzeniem dookoła
Hej dziewuszki :-)
Jeśli chodzi o prezenty, to ja swojemu Tomkowi, jak miał chyba 3 miesiące kupiłam pianinko z Fisher Pricea FISHER PRICE PIANINKO ŚPIEWAJĄCE GWIAZDKI,GRATIS (837801402) - Aukcje internetowe Allegro .
Organki wyglądają ciekawie, ale ta cena faktycznie do małych nie należy.
Czemu te zabawki dla naszych pociech muszą tyle kosztować??
Podziel się: