reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

mi się to ostatnie chyba najbardziej podoba, ale my już dostaliśmy krzesełko do karmienia na chrzciny, ale drewnianie więc drugiego kupować nie będę;-);-);-)

reklama
No my chrzciny bedziemy dopiero robic sa 25 grudnia, wiec pewnie my duzych prezentow mu nie zrobimy bo i tak sie oblowi dzien pozniej. A pozniej czlowieku wez to jeszcze ze soba na wyspe..:eek: no chyba ze paczka nam zostanie do wyslania:baffled:

my tez mamy tego gryzaczka, super. kupilam tez innego z firmy TT ale moj madry maz wyparzyl zanim dal Mari a raczej zanim mial dac bo jak sie domyslacie te zelowe wklady sie stopily:wściekła/y: glupek jeden:-D i musialam kupic drugi:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
haa , już wiem co to etap2!!Jaki człowiek głupi czasem ,heehee!!!:-D:cool:

DZiewczyny widziałyscie cos takiego ,ja pierwszy raz widze i jakos nie jestem przekonana do tego typu kamienia,nie ma jak to mamusia,tatuś i braciszek który karmi.I ta zabawa z łyżeczką.
<OK> SASSY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (824072149) - Aukcje internetowe Allegro

Justysia a moim zdaniem to bardza fajna rzecz. Dziecko moze smakowac. gryzc cos nowego. Taki gryzak nie zastepuje normalnego karmienia. Bynajmniej nie powinien. To chwilowa zabawa takim 'sprzetem":-) Dziecko uczy sie gryzienia, bezpiecznego. My nie posiadamy takiego gryzaka [jeszcze] :tak:

Hej dziewuszki :-)
Jeśli chodzi o prezenty, to ja swojemu Tomkowi, jak miał chyba 3 miesiące kupiłam pianinko z Fisher Pricea FISHER PRICE PIANINKO ŚPIEWAJĄCE GWIAZDKI,GRATIS (837801402) - Aukcje internetowe Allegro . Mogę je szczerze polecić. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Tomek bawi się nim do dziś i nie pamiętam żebyśmy wymieniali baterie, a Tomcio na prawdę często na nim gra. Teraz właśnie Adaś siedzi w leżaczku i gra mi tu jakiś koncercik :-D
Organki może i nie najtańsze, ale dzieci lubią się nimi bawić. Sama kupiłam je, bo córka kuzynki dostała na chrzciny identyczne i bardzo je lubiła i świetnie się nimi bawiła.

reklama
DZiewczyny widziałyscie cos takiego ,ja pierwszy raz widze i jakos nie jestem przekonana do tego typu kamienia,nie ma jak to mamusia,tatuś i braciszek który karmi.I ta zabawa z łyżeczką.
<OK> SASSY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (824072149) - Aukcje internetowe Allegro
już to któraś pokazywała wcześniej, nie wiem czy na tym wątku czy na innym,
ale ja też chyba wolę zabawę z łyżeczką, talerzykiem i jedzeniem dookoła
Hej dziewuszki :-)
Jeśli chodzi o prezenty, to ja swojemu Tomkowi, jak miał chyba 3 miesiące kupiłam pianinko z Fisher Pricea FISHER PRICE PIANINKO ŚPIEWAJĄCE GWIAZDKI,GRATIS (837801402) - Aukcje internetowe Allegro .

Organki może i nie najtańsze, ale dzieci lubią się nimi bawić. Sama kupiłam je, bo córka kuzynki dostała na chrzciny identyczne i bardzo je lubiła i świetnie się nimi bawiła.

Organki wyglądają ciekawie, ale ta cena faktycznie do małych nie należy.
Czemu te zabawki dla naszych pociech muszą tyle kosztować??:cool::cool::cool:

Do góry