reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Ja dostałam rożek po chrześniaku męża ale nie wiem czy będę używać...

W ogóle muszę przebrać te rzeczy po małym bo większość jest typowo chłopięcych.

Co do tego hamaczka to ja chyba wolę profilowana wanienkę.

Ja nie mam i chyba nie będę kupować rożka...

Mam bardzo małą łazienkę więc szukam aktualnie dobrego rozwiązania do kąpieli Maluszka... w jego pokoju wanienki też raczej nie będę mogła trzymać więc... znalazłam parę fajnych gadżetów:)))

W zależności od funduszy:
Moja koleżanka ma poniższą wanienkę i 2 dzieci (5 miesięcy i 2,5 roku) i jest bardzo zadowolona..
Wanienka Flexi + wkładka dla niemowlaka.
albo taką wanienkę... sama nie wiem, cenowo wychodzi podobnie:p

Jeśli macie jakieś inne tańsze rozwiązania to będę wdzięczna:)

isis ja się zaopatrzę w rożek usztywniony zawsze to bezpieczniej trzymać dziecko w tym w pierwszych tygodniach i zawsze ktoś z rodzinki może w tym bezpiecznie trzymać pamiętam że z synkiem mąz na początku tylko w tym rożku nie bał sie brać małego ;-)

reklama
Kingusia nie mam wanny tylko prysznic... a właściwie tylko szklaną ściankę która oddziela deszczownicę od reszty łazienki żeby woda nie leciała... + odpływ w podłodze, bez brodzika:/ wszystko fajnie, ale nie wiem jak tam dziecko wmontować:D

Wygląda to tak:
IMAG0194.jpg

Do góry