reklama
MamaWikusi ale trafiłaś, super okazja!
Zgadzam się, rewelacyjna okazja
Wisieńka
Fanka BB :)
Ja szukam pościeli do kołyski, całego kompletu z baldachimem i powiem wam, ze nic mnie nie zachwyca. Wszystko takie same wzory
Mamawikusi zakup rewelacyjny :-)
Dziewczyny czy wy bedziecie kupować rożki/beciki dla maluszków? Ja się tak zastanawiam czy kupować czy nie??? No i jesli już kupić to jaki??? Usztywniony czy nie???
A znalazłam jeszcze coś takiego do kąpania: Olmitos Hamaczek kąpielowy do wanienki! HIT! (3061515674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny czy wy bedziecie kupować rożki/beciki dla maluszków? Ja się tak zastanawiam czy kupować czy nie??? No i jesli już kupić to jaki??? Usztywniony czy nie???
A znalazłam jeszcze coś takiego do kąpania: Olmitos Hamaczek kąpielowy do wanienki! HIT! (3061515674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kingusia91
Ja dostałam rożek po chrześniaku męża ale nie wiem czy będę używać...
W ogóle muszę przebrać te rzeczy po małym bo większość jest typowo chłopięcych.
Co do tego hamaczka to ja chyba wolę profilowana wanienkę.
W ogóle muszę przebrać te rzeczy po małym bo większość jest typowo chłopięcych.
Co do tego hamaczka to ja chyba wolę profilowana wanienkę.
Ja nie mam i chyba nie będę kupować rożka...
Mam bardzo małą łazienkę więc szukam aktualnie dobrego rozwiązania do kąpieli Maluszka... w jego pokoju wanienki też raczej nie będę mogła trzymać więc... znalazłam parę fajnych gadżetów))
W zależności od funduszy:
Moja koleżanka ma poniższą wanienkę i 2 dzieci (5 miesięcy i 2,5 roku) i jest bardzo zadowolona..
Wanienka Flexi + wkładka dla niemowlaka.
albo taką wanienkę... sama nie wiem, cenowo wychodzi podobnie
Jeśli macie jakieś inne tańsze rozwiązania to będę wdzięczna
Mam bardzo małą łazienkę więc szukam aktualnie dobrego rozwiązania do kąpieli Maluszka... w jego pokoju wanienki też raczej nie będę mogła trzymać więc... znalazłam parę fajnych gadżetów))
W zależności od funduszy:
Moja koleżanka ma poniższą wanienkę i 2 dzieci (5 miesięcy i 2,5 roku) i jest bardzo zadowolona..
Wanienka Flexi + wkładka dla niemowlaka.
albo taką wanienkę... sama nie wiem, cenowo wychodzi podobnie
Jeśli macie jakieś inne tańsze rozwiązania to będę wdzięczna
Kingusia91
Smile4u a masz wanne? Może dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem byłaby taka wkładka do wanny?
teri114
isis ja się zaopatrzę w rożek usztywniony zawsze to bezpieczniej trzymać dziecko w tym w pierwszych tygodniach i zawsze ktoś z rodzinki może w tym bezpiecznie trzymać pamiętam że z synkiem mąz na początku tylko w tym rożku nie bał sie brać małego ;-)
reklama
Podziel się: